Dragana i Ceca

Razvod Dragane Mirković mnogi su jedva dočekali, oglasila se Ceca

Autor:

27.03.2024 14:39

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Razvod Dragane Mirković veoma je pogodio brojne javne ličnosti



Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića definitivno je jedna od najčitanijih vesti jučerašnjeg dana.

Ni danas stvari nisu ništa drugačije... Brojne poznate ličnosti stale su na Draganinu stranu i žele da joj budu podrška u jednoj od najtežih životnih situacija. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Svetlana Ceca Ražnatović stigla je danas na snimanje emisije i prokomentarisala razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

- Ne znam šta se dešava u nečijim životima, niti me to zanima. Uvek je pretužno kada se jedna porodica rastura i nikome to ne želim. Naravno da sam uz koleginicu - rekla je Ceca za Blic i ovim jasno stavila do znanja da je na ženskoj strani. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Razvod Dragane i Tonija zatekao je javnost, a pevačica je u saopštenju navela da je upravo ona bila ta koja je odlučila da preda papire za razvod. 

Pročitajte Ovo je poslednja slika na kojoj su Dragana i Toni bili srećni

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, sve to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak - napisala je Dragana.

Milan Maričić/ATA Images

 

 

Komentari. (0)

Loading