Aleksandar Cvetković

Sale Tropiko razvod jedva preživeo: Bolelo je, ona mi je pomogla

Autor:

27.03.2024 13:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sale Tropiko razvod je teško podneo



Pevač Sale Tropiko preksinoć je održao promociju novog albuma.

Tom prilikom frontmen „Tropiko benda” za medije je govorio o krahu braka, te smo saznali da je Sale Tropiko razvod veoma teško podneo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sale Tropiko razvod je preboleo uz pomoć vere

Iako su na brak stavili tačku, Aleksandar i Jovana ostali su u prijateljskim odnosima.

- Svi znate da sam ja preživeo i bol, i sve... Sve je to normalno, treba preživeti. Jovana i ja smo danas super partneri u roditeljstvu, podjednako smo strogi.

Pročitajte Jovana pala u zaborav - Sale Tropiko ima novu devojku?

- Deca su tu da budu deca, a mi smo tu da budemo roditelji. Borimo se, držimo sve konce u rukama. Za decu postoje ograničenja, moraju da nauče da poštuju sebe.

Deca ulaze u neke godine kad moramo da budemo budni svi, da pratimo sve. Jovana i ja smo tako vaspitani, imamo decu, nema smisla da pričamo nešto ružno jedno o drugom, tako jeste između nas - rekao je pevač.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

- Bio sam pod kočnicom tokom spremanja albuma... Bog mi je najviše pomogao, vera. Da li je dovoljno dobro, da li bi trebalo to da se snimi, uvek pitanja... Došlo je naših pet minuta.

Prošle su neke tužne godine, svi smo srećni, zadovoljniji. Korona, razvod, sve je to kočilo. Teško je da se čovek podigne iz takve vrste bola. Ja sam već dugo na pravom putu. Srećan sam, emotivno sam ispunjen.

Pročitajte More i kupaći kostimi su prevaziđeni - Ovako letuje Jovana Pajić (foto)

Ljubav utiče na sve, moja devojka i ja smo super par - istakao je on za „Blic”.

- Pričali su mi nekad da berem papriku, kad sam bio mlađi, a sad bih išao da radim to... Često mi ne prija grad, sve je brzo, išao bih tako u prirodu.

Malo-malo pa pobegnem iz grada, mama mi je sa Vlasinskog jezera, tamo se odmaram često. Jezero, zalazak, izlazak sunca, najlepše nešto na svetu. 

Komentari. (0)

Loading