Vladimir Batez

Nekad uspešan odbojkaš, a danas... Vladimir Batez zbog posla dnevno pređe 160 km, nedavno je dobio treće dete

Autor:

24.03.2024 12:50

Foto: printscreen youtube A1

Foto: printscreen youtube A1

Vadimir Batez odbojku je zamenio ovim poslom



Nekadašnji odbojkaš Vladimir Batez proslaviće 55. rođendan u septembru. Odbojkaški teren zamenio je foteljom. 

Naime, proslavljeni odbojkaški reprezentativac Srbije, koji je s nacionalnim timom osvojio dva odličja na Olimpijskim igrama, bez problema se navikava na poziciju generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije (SSS).

V.M./ATAImages

 

- Kad sam dobio poziv od državnog sekretara za sport Predraga Peruničića, koji je moj dobar prijatelj, razmislio sam malo i odlučio da prihvatim.

Takođe, i zbog moralne obaveze jer sam nosilac nacionalnog priznanja, i verujem da mogu da učinim dosta za srpski sport - rekao je početkom godine Batez za Kurir

Pošto Vladimir Batez živi u Novom Sadu, zbog posla svakodnevno putuje do Beograda i nazad. 

- Nije mi svejedno ni lako. Svakodnevno sam na relaciji Beograd – Novi Sad i najteže mi pada to što porodica trpi zbog toga.

Pročitajte Odbojkaš Ivan Miljković otvorio srce - Sedim u autobusu broj 50 sa medaljom u rancu

Iako mu je odbojka u krvi još od školskih dana, s vremenom je ljubav bledela.

- Iskreno, odbojka mi je nedostajala prvih godinu ili dve. Sad više ne. Rekreativno ne smem da je igram jer je moja dugogodišnja profesionalna karijera ostavila zdravstvene posledice - iskren je Vladimir Batez, koji je početkom godine postao tata treći put. 

- Sa suprugom imam troje dece, Luku (7), Lanu (5) i sad Andreu, koja ima svega tri meseca. Oni su još mladi, ali kad bude došlo vreme, moći će sami da biraju čime žele da se bave. Kao što se ni moji roditelji nisu mešali meni, tako neću ni ja njima - zaključio je Batez.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading