Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac priznala za kog muža se nikad ne bi udala

Autor:

26.02.2024 18:44

Foto: A. H./ATAImages.

Foto: A. H./ATAImages.

Izjava Nataše Bekvalac nasmejaće vas do suza



Nataša Bekvalac sinonim je za ženu čija lepota može da zavrti pamet svakom muškarcu.

Ipak, posle bolnih iskustava pevačica poslednjih godina uživa u singl statusu. Njeni izbori često nisu bili pravi, ali su joj, kako sama ističe, doneli neprocenjivo iskustvo.

Boško Karanović

 

Na pitanje za kog muža se ne bi ponovo udala da može da vrati vreme dala je odgovor koji je prisutne nasmejao do suza, a izjava Nataše Bekvalac postala je viralna na društvenim mrežama.

Pročitajte Jelena, Nataša i Kristina obožavaju ove minđuše, kojoj bolje stoje?

- Ni za jednog, zato što mi nisu bili dovoljno dobri - poručila je pevačica u svom stilu, prenosi republika.rs.

Boško Karanović

 

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. Prvom suprugu Danilu Ikodinoviću podarila je ćerku Hanu, a posle razvoda nastavili su zajedno da učestvuju u njenom odrastanju.

Četiri godine posle razvoda, lepa Novosađanka ponovo je stala na ludi kamen. Sudbonosno "da" izgovorila je Ljubi Jovanoviću, ali ni ta ljubav nije potrajala, pa su 2017. godine saopštili da se razvode. 

Pročitajte Budi bolne uspomene - Ovu svoju pesmu Nataša Bekvalac nikako ne voli (video)

Ubrzo pevačica je uplovila u emotivnu vezu sa Lukom Lazukićem, a venčanje je upriličeno na njen rođendan, 25. septembra na Ibici. 

Mesec dana nakon što mu je podarila ćerku Katju Nataša je Luku prijavila za porodično nasilje. Usledio je razvod, a pevačica sa bivšim nije ostala u kontaktu. 

Komentari. (0)

Loading