Suzana Mančić

Da li je ovo želela? Prva fotografija Suzane Mančić posle operacije kapaka

Autor:

12.02.2024 13:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fotografija Suzane Mančić se komentariše



Suzana Mančić važi za jednu od najlepših dama na javnoj sceni, što ne čudi budući da u svoju negu dosta ulaže. Godine se na njoj ne vide, a za to je zaslužna i najnovija estetska korekcija.

Voditeljka se nedavno podvrgla operaciji kapaka, a najnovija fotografija Suzane Mančić posle operacije pokazuje koliko je zahvat bio efikasan.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sutra će biti tačno sedam dana od korekcije kapaka, juče smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam - poručila je voditeljka.

Pročitajte Suzana Mančić progovorila - Nedelja je, dan pre nego što ću otići na operaciju...

Na fotografiji Suzane Mančić primetni su ožiljci budući da je zahvat nedavno urađen, tako da se još ne može videti potpun efekat. 

Instagram

 

Iako je nekadašnja "loto devojka" navela da je zadovoljna rezultatima, videvši ožiljke na njenom licu pratioci su se zapitali da li je baš ovo želela.

Podsećanja radi, Suzana Mančić imala je nekoliko estetskih korekcija o kojima je svojevremeno govorila.

- Grudi i nos sam uradila na vreme, kao veoma mlada devojka. Da, nisam želela, što bih ja sad imala neki kompleks zašto imam ovakav nos.

Pročitajte Mislili ste da je prirodna lepotica - Suzana Mančić otkrila šta je sve radila na sebi, jedno će vas iznenaditi

- Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam, možda nije bio loš, ali ja sam želela da budem prćasta.

 Posle toga sam otišla i rešila nos. Posle nekoliko godina rešila sam i grudi i ja sam završila svoje. Eto - ispričala je svojevremeno Suzana za "Blic".

 

Komentari. (0)

Loading