Miloš Timotijević

Miloš Timotijević otkrio ime sina: Moja supruga je najveći heroj, porođaj je trajao 26 sati

Autor:

02.01.2024 16:13

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sin Miloša Timotijevića upotpunio je njegovu sreću sa suprugom Tijanom



Miloš Timotijević uspešno čuva intimu daleko od očiju javnosti, te je mnoge pozitivno šokirala vest da je proslavljeni glumac pre nekoliko meseci postao otac.

Sin Miloša Timotijevića stigao je kao kruna velike ljubavi sa petnaest godina mlađom Tijanom, a o lepim trenucima dramski umetnik do sada nije želeo da govori.

Dalibor Danilović

 

Jednog sunčanog, septembarskog dana odjeknula je u medijima vest da je Miloš postao otac dečaka, a glumac je sada za "24sedam" otkrio kako se osećao u najlepšim trenucima u životu.

Panika je bila prisutna jer je sam porođaj trajao čak 26 sati, ali je Tijana sve junački podnela, pa Timotijević ne krije koliko je ponosan na suprugu.

Sin Miloša Timotijevića dobio je prelepo ime

- Nisam ništa slavio. Sam porođaj je bio veoma naporan. Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati.

Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se sin rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam.

Instagram

 

Samo se sećam jednog velikog, punog, žutog meseca i osećaja olakšanja pošto sam bio dosta zabrinut kako će sve da se završi - rekao je glumac.

Pročitajte Njena smrt promenila je sve - Miloš Timotijević progovorio o najvećem gubitku

- Verovatno je najdragoceniji taj konstantan osećaj odgovornosti za to malo ljudsko biće. Ta ljubav prema detetu je stvarno nešto što ne može da se poredi ni sa čim drugim.

Ta bezuslovna ljubav koju imate je ono što vas oplemenjuje i što vam daje jednu vrstu snage, ali u isto vreme i panike i konstantnog straha.

Ljubav, strah, paniku i snagu stalno osećam u sebi od kad se Jakov rodio - kazao je glumac i time otkrio prelepo ime koje je poneo sin Miloša Timotijevića.

Komentari. (0)

Loading