Nele i Sanja

Srednjoškolska ljubav: Nele Karajlić ovu ženu voli 40 godina

Autor:

12.12.2023 18:36

Foto:

Foto:

Supruga Neleta Karajlića rodila mu je dvoje dece



Popularni glumac i muzičar Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić, godinama je prisutan na javnoj sceni. Uprkos tome o privatnom životu retko govori, te je malo poznato ko je supruga Neleta Karajlića.

Jovanka Bojković

 

Njihova ljubavna priča, koja je gotovo idilična, započela je pre četiri decenije, još dok su bili gimnazijalci.

Otkako su se upoznali Nele i Sanja su nerazdvojni, a ljubav je krunisana sa dvoje dece: sinom Srđanom i ćerkom Janom.

Pročitajte Morala je i mene da ćapi - Nele Karajlić se ne oseća dobro, njegovo zdravlje ugroženo

- Setih se kako bi se sa Sanjom nalazio ispod Vladaninog nebodera, na pola puta između moje i njene zgrade, i kako bismo odatle zagrljeni, hodom na metar iznad zemlje, krenuli u uzbudljivu sarajevsku noć, ostavljajući iza sebe aleju opevanu u pesmi „Meteor'“ - opisao je Nele Karajlić u knjizi „Fajront u Sarajevu“ prve romantične susrete sa tadašnjom devojkom Sanjom Bjelanović.

Jovanka Bojković

 

Tokom dugogodišnjeg odnosa nailazili su na mnoge izazove, kao što su česta putovanja koja znače udaljenost od porodice, ali par je svemu odoleo.

- Ako me pitate kako i zašto, neću moći da vam dam odgovor. Mislim da u životu i ljubavi ne postoji recept. Da postoji, bilo bi dosadno - izjavio je muzičar.

Pročitajte Nele Karajlić - Tuga ostaje duboko u srcu, a pokušati izbaciti je uzaludan je posao

Supruga Neleta Karajlića, kao i njihova deca, muzičaru su oduvek bili najveća podrška. On smatra da je upravo Sanja zaslužna što su njihova deca izašla na pravi put i izgradila uspešne karijere.

Boško Karanović

 

Ćerka Jana je veterinar, a sin Srđan bavi se marketingom i komunikacijama, a studirao je i filmsku režiju.

- Sanja i ja smo raja iz škole. Formiralo nas je gimnazijsko doba. U tom periodu stičeš one karakteristike koje ti određuju ceo život.

Mi smo odrasli u vremenu kada nije bilo važno da li je neko poznat ili ne. Tako smo vaspitani. Nas dvoje smo se tada zbližili - izjavio je Nele za naš magazin svojevremeno.

 

Komentari. (0)

Loading