Marina Tadić

Marina Tadić u strahu zbog ćerke, svaki roditelj će je razumeti

Autor:

07.12.2023 17:21

Foto:

Foto:

Strah Marine Tadić razumeće svaki roditelj



Marina Tadić, otkako je pre skoro četiri godine na svet donela ćerku Veru, trudi se da joj se maksimalno posveti, pa je karijeru ostavila po strani.

Retko se pojavi u javnosti, tek onda kada za to ima dobar povod, pa je tako nedavno govorila za medije na brojne teme i nije mogla a da se ne dotakne roditeljstva kada je otkrila šta je njen najveći strah kada je reč o vaspitavanju deteta.

Instagram

 

Mala Vera u januaru će oduvati četiri svećice sa rođendanske torte, a kako prebrzo raste mama se plaši da li će u ovom "ludom" vremenu uspeti da joj usadi prave vrednosti i vaspita je onako kako su nju njeni roditelji.

Pred Marinom je kao i pred svim roditeljima male dece najbitniji zadatak u životu. Strahovi i strepnja potpuno su opravdani, a kada je reč o ćerkievačica je nedavno izjavila da stalno razmišlja o tome u kakvog će čoveka Vera izrasti.

Strah Marine Tadić potpuno je opravdan, složiće se svi roditelji

- Bojim se kako ću se ja nositi sa tim i kako ću ja nju odgajiti, da li sam uopšte dorasla tom zadatku i da li ću napraviti od nje čoveka. To je moj najveći strah - izjavila je pevačica za medije.

Strah Marine Tadić razume svaki roditelj, ali kada dete odrasta u kući punoj ljubavi kakav je dom popularne pevačice i njenog supruga, razloga za preteranu brigu nema.

 

@prvatelevizija

Čega se Marina Tadić najviše boji? ♬ original sound - Prva Televizija

 

Pročitajte Marina Tadić presekla, odluka iznenadila javnost

Podsetimo, pevačicin muž veoma je uspešan advokat koji ne voli medijsko eksponiranje. Tek na svadbi Mihajla Šaulića pojavio se prvi put sa Marinom, te su mnogi prokomentarisali da baš idu jedno uz drugo. 

Tadićeva je otkrila da su ona i Uroš niz godina bili bliski prijatelji, a da se ljubav rodila kasnije, kada su sazreli i shvatili da žele da ostatak života provedu jedno pored drugog.

Komentari. (0)

Loading