Nataša Bekvalac

Bez ijednog ukrasa: Jelka Nataše Bekvalac je drugačija od svega što ste do sada videli (foto)

Autor:

07.12.2023 11:05

Foto: Dragan Klem

Foto: Dragan Klem

Novogodišnja dekoracija Nataše Bekvalac oduzima dah



Novogodišnja euforija uveliko je zavladala, pa nije zaobišla ni javne ličnosti. Praznični duh stigao je i u domove poznatih, a novogodišnja dekoracija Nataše Bekvalac bila je i te kako primećena.

Budući da je poznata kao žena od stila, sigurni smo da joj malo ko može izaći na crtu kada je dekorisanje enterijera u pitanju, pa tako i kada je praznična dekoracija. 

Instagram

 

Novogodišnja dekoracija Nataše Bekvalac oduševila njene pratioce

Pevačicin dom za vreme praznika posebno je lepo uređen, naročito raskošna jelka koja je drugačija od svega što ste do sada videli. Naime, Novosađanka nije koristila ukrase, već je dekoracija bila više nego originalna.

Pročitajte Posle duže vremena odlučila se na promenu - Nataša Bekvalac sa ovom frizurom izgleda 15 godina mlađe

Ogromna jelka od poda do plafona sama po sebi bila je toliko elegantna da joj ukrasi nisu ni bili potrebni. Cela je bila prekrivena lampicama i zlatnim tračicama koje su dale notu elegancije.

Instagram

 

Inače, dom Nataše Bekvalac koji je nedavno renovirala uređen je u minimalističkom duhu. Enterijer je u bež tonovima, a komadi nameštaja su svedeni, pa se ovakva jelka savršeno uklapa u prostor.

Iako ima mnogo nastupa, Nataša se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa ćerkama Hanom i Katjom koje se verovatno najviše raduju prelepoj dekoraciji kao i poklonima ispod jelke.

 

Komentari. (0)

Loading