Jelena Gavrilović

Ipak nije Dario... Srce Jelene Gavrilović zauvek je ukrao ovaj plavušan (foto)

Autor:

06.12.2023 16:47

Foto:

Foto:

Bratanac Jelene Gavrilović njen je mezimac, glumica ne krije koliko je ponosna tetka



Jelena Gavrilović godinu koja je na izmaku pamtiće po lepim stvarima. Nedavno se glumica verila sa dugogodišnjim izabranikom Dariom i ne krije koliko je srećna što će uskoro baš njemu izgovoriti sudbonosno "da".

Ipak, malo ko zna da u njenom životu postoji jedan bitniji dasa od verenika, a to je bratanac Jelene Gavrilović, sin njenog brata za koga je glumica veoma vezana.

Instagram

 

Plavokosi dečak po imenu Jug sredinom septembra proslavio je prvi rođendan, a tetka se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa njim jer prebrzo odrasta.

Tako je juče podelila snimak iz porodičnog doma gde svog mezimca uči prepoznavanju oblika i boja, a pametni mališan je odmah sve usvojio, pa je glumica morala da se pohvali koliko je ponosna.

Bratanac Jelene Gavrilović veoma podseća na nju

Brojni pratioci popularne dramske umetnice morali su da prokomentarišu koliko Jug podseća na tetku. Plave kose i očiju, zaista isti je tetka! 

Bratanac Jelene Gavrilović uneo je posebnu ljubav i radost u njen život, a vreme provedeno sa njim daje joj energiju i ispuni je samo lepim i pozitivnim osećanjima.

Instagram

 

Pročitajte Njemu je rekla da - Ko je misteriozni muškarac za kojeg se udaje Jelena Gavrilović

Lepa glumica jedna je od najangažovanijih u poslednjih nekoliko godina, pa se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa najmilijima. 

Kako se šuška po gradu, priprema venčanje za narednu godinu, ko zna možda nas u međuvremenu iznenadi još nekom lepom vešću.

Komentari. (0)

Loading