Jelena Gavrilović

Tek što je podelila lepe vesti, Jelena Gavrilović se načisto slomila

Autor:

24.10.2023 17:01

Foto:

Foto:

Suze Jelene Gavrilović rasplakale naciju



Pre samo nekoliko dana Jelena Gavrilović izgovorila je sudbonosno „da” svom dugogodišnjem partneru Dariju. Neizmernu sreću jedino kvari činjenica da njen otac nije doživeo da sve to vidi.

Prilikom gostovanja u emisiji „Na terapiji” slavna glumica osvrnula se na najveći gubitak, a suze Jelene Gavrilović ganule su naciju. 

youtube printscreen

 

Iako je na početku mislila da joj maramice neće biti potrebne, glumica se na pomen oca načisto slomila, a suze Jelene Gavrilović neprestano su tekle. 

Pročitajte Verila se Jelena Gavrilović, budući suprug se baš potrudio (foto)

- Vaš lik, te vaše duboke oči, one su tatine - primetila je profesorka Slavica Đukić Dejanović, kada su suze Jelene Gavrilović potekle.

- Pa, jesu... Uzeću ovu maramicu ipak - rekla je vidno uznemirena glumica. 

youtube printscreen

 

Te godine, ja mislim čak i istog meseca je preminuo Marko Živić, on je ležao preko puta mog oca. Nije doživeo unuka, ali ja mislim da on, gde god da je sada, zna da ću ja biti dobro - zaključila je. 

 

 

Podsećanja radi, Jelenin otac preminuo je 4. oktobra 2021. godine, ona je jedva smogla snage da se putem društvenih mreža oprosti od njega. 

- Sinoć nas je napustio moj najvoljeniji otac, moja duša, moja snaga. Čovek velikog srca! Uvek nasmejan i pozitivan bez obzira na okolnosti! Kad god se pogledam u ogledalo, videću tvoj lik, jer ti si moj i ja sam tvoja zauvek. 

Pročitajte Četrdeset dana nakon velike tragedije, duša Jelene Gavrilović pronašla je mir

Postoje neke bitke u životu koje se ne mogu dobiti, bez obzira na to koliko srce imaš. Srešćemo se opet, tajko i ja ću da ti pevam tvoju omiljenu pesmu - poručila je tada. 

Komentari. (0)

Loading