Novak Đoković

Iznenađeni? Fotografija najlepše žene sveta sa Noletom kruži mrežama

Autor:

20.10.2023 17:57

Foto: Photo by Aaron Doster / Getty Images

Foto: Photo by Aaron Doster / Getty Images

Fotografija Novaka Đokovića i Margo Robi hit je na mrežama



Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković ima horde obožavalaca širom sveta, među kojima su i brojne poznate ličnosti. Gotovo da se na svakom njegovom meču može prebrojati pola Holivuda, te onda ne treba da čudi podatak da je jedna od Noletovih obožavateljki i glumica Margo Robi.

Popularna „barbi“ već četiri godine zaredom nosi laskavu titulu najlepše žene sveta, a osim što je poznato da je predana poslu, primetili smo da u slobodno vreme uživa u čarima belog sporta, te je tako nastala fotografija Novaka Đokovića i Margo Robi.

John Phillips/Getty Images

 

Naime, kada je 2013. godine Novak Đoković igrao meč protiv Rafela Nadala u Argentini, Margo Robi bila je među navijačima, a nakon meča fotografisala se sa teniskim asom.

Inače, grčki teniser Stefanos Cicipas, koji je na ovogodišnjem Australijan openu rekao da je Margo Robi jedna od njegovih omiljenih glumica i da bi bilo lepo videti je u njegovoj loži na turniru, naveo je tviteraše da pronađu staru fotografiju Novaka i Margo.

Pročitajte Po delu mu nema ravnog, a po liku... Ovaj čovek je dvojnik Novaka Đokovića, od sličnosti podilazi jeza (foto)

Fotografija Novaka Đokovića i Margo Robi preplavila je mreže

Oni su mu tada doskočili porukom da, ako će Margo Robi navijati za nekoga, to neće biti niko drugi do Novak Đoković, pa su njihove stare fotografije na kojima glumica oduševljeno gleda u našeg tenisera, dok se on osmehuje, preplavile društvene mreže.

Podsetimo, magazin Maxim proglasio je Margo Robi pre nekoliko dana najlepšom ženom sveta, a ona se time našla na vrhu čuvene liste Hot 100, na kojoj se nalaze dame iz oblasti sporta, zabave i pop kulture.

Komentari. (0)

Loading