Marijana Mićić

Čestitamo! Porodila se Marijana Mićić, druga ćerka je stigla (foto)

Autor:

15.10.2023 08:59

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Porodila se Marijana Mićić, suprug slavio do jutra



Porodila se Marijana Mićić i na svet donela drugu ćerku.

Njen nevenčani suprug Miloš Marjanović sinoć je slavio rođenje druge naslednice u jednom prestoničkom lokalu, a okupio je samo najuži krug porodice i prijatelja.

Instagram

 

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije na kojima smo mogli da vidimo da je tati svaka majica bila pocepana, a da je on, kako i dolikuje, bio najveseliji.

Lepa voditeljka i njen partner u decembru 2021. godine dobili su prvo dete, ćerku Anu, koja je njihov svet okrenula naopačke, a ponosna mama jednom prilikom je otkrila da je naslednica mirna i dobra beba te da se potajno nada da će joj podariti društvo.

Porodila se Marijana Mićić, starija ćerka jedva čeka seku

Kada je saznala da je ponovo u blagoslovenom stanju, voditeljka je odlučila da se povuče u medijsku ilegalu kako bi trudničke dane provela u miru i harmoniji.

Instagram

 

O imenu koje su dali drugoj ćerki još uvek ništa ne znamo, ali verujemo da je starija seka učestvovala u odluci kako će se beba zvati.

Pročitajte Tik pred porođaj - Izgled Marijane Mićić u 9. mesecu trudnoće iznenadio (foto)

Porodila se Marijana Mićić juče, a kako se navodi u krugovima bliskim voditeljki, mama i beba su dobro, te će uskoro izaći kući, gde ih jedva čekaju tata Miloš i seka Ana.

Komentari. (1)

Loading
Rubi

15.10.2023 15:27

Ova žena mi jako liči na Jelenu Rozgu.