Dunja Alimpić

Tako mlada: Ćerka Jelene Bačić Alimpić danas je dobila nju (foto)

Autor:

13.07.2023 20:00

Foto:

Foto:

Ćerka Jelene Bačić Alimpić njen je najveći ponos, danas se u njihovom domu slavi



Jelena Bačić Alimpić majka je dvoje dece, sina Marka i ćerke Dunje.

Boško Karanović

 

Naslednici poznate spisateljice njen su najveći ponos, ali danas je Dunja u centru pažnje.

Pročitajte Samo što je postala baka - Jelena Bačić Alimpić ponovo slavi, za ovo se živi (foto)

Naime, ćerka Jelene Bačić Alimpić danas je dobila diplomu na prestižnom Univerzitetu primenjenjih nauka u Holandiji, a radosne vesti saznali smo od mame koja se uspehom svoje naslednice pohvalila na Instagramu.

"Čestitam ti ljubavi mog života! Hvala ti što si moje srce i dušu ispunila ponosom i radošću. Hvala Bogu!“, napisala je ushićena Jelena kojoj nema sumnje da je ovo jedan od najlepših dana u životu.

Podsetimo, ćerka Jelene Bačić Alimpić 2019. godine odselila se u Ajndhoven, gde je upisala  komunikacije na tamošnjem državnom univerzitetu, a njen odlazak spisateljica je, kao i svaka majka teško podnela.

Pročitajte Stravična nezgoda! Umesto da za Uskrs ljulja unuku, Jelena Bačić Alimpić biće operisana

- Dunjin odlazak potpuno me je razorio iako sam je podsticala i podržavala u svim željama i htenjima.

Važno je da su ona i sin Marko srećni, a ja se već nekako snalazim. Sve se promeni. Odjednom ostanete sami, bez gnezda, ali to je život i to je normalno.

Pitate me da li deci treba dati krila? Ja sam mojima, osim ogromne ljubavi, dala najšira i najlepša krila na svetu – ispričala je tada Jelena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rada

16.07.2023 13:21

Hvala vam za divne price.redovno citam Gloriu.Bravo za Jelenu Bacic,predivan covek,majka ,baka,pisac.uzivam da citam njene knjige prelepo pise.Cestitam joj sto je kao roditelj odgajila takvu Divnu decu.,( Najveci uspeh) u ovakvom svetu kakvom zivimo ,punom negativnih stvari.zelim joj svu srecu,veliki uspeh za pisanje narednih knjiga.moja omiljena " RINGISPIL"Majka ,baka