Olivera Kovačević

Nakon što je smenjena sa mesta urednice, oglasila se Olivera Kovačević: Za tri života mene ne mogu da....

Autor:

30.06.2023 21:15

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Olivera Kovačević smenjena sa mesta urednice, na njeno mesto došla je voditeljka Sandra Perović, a evo šta Olja misli o tome



Kako su mediji danas preneli, Olivera Kovačević smenjena je sa mesta urednice zabavnog programa RTS-a, a na njeno mesto došla je Sandra Perović.

Miloš Nadaždin

 

Kovačević je duži niz godina uređivala zabavni program, a nakon što je javnost saznala da je Olivera Kovačević smenjena, voditeljka se oglasila.

Pročitajte Stajling Olivere Kovačević bacio prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju u drugi plan, trebalo je hrabrosti (foto)

- Meni je istekao drugi mandat na mestu glavnog i odgovornog urednika zabavnog programa RTS-a. Jako me je obradovala vest da će nova glavna i odgovorna urednica biti Sandra Perović - izjavila je Olivera za Republiku, pa dodala:

Ata Images

 

- Zlonamerne objave člana Upravnog odbora, Predraga Azdejkovića da sam smenjena mogu da prokomentarišem na sledeći način - Ja ne mogu biti smenjena, jer mi je mandat upravo istekao, a to koliko zna svoj posao da radi pomenuti član Upravnog odbora, upravo govori kolika je neznalica i koliko mu nepripada mesto na kojem se nalazi.

Azdejković i njegov šef, odnosno predsednik Upravog odbora RTS-a, mene ne mogu smeniti ni za tri života. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading