Tamara i Petar

Omiljeno mesto njihovih prijatelja: Zavirite u dom Tamare Dragičević i Petra Benčine, ovde caruje ljubav

Autor:

15.05.2023 20:02

Foto:

Foto:

Dom Tamare i Petra Benčine prava je oaza ljubavi



Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine jedno od omiljenih mesta njihovih prijatelja. 

Glumački par zajedno sa ćerkom Stašom i sinom Lazarom, trudi se da živi kao sav normalan svet. 

Boško Karanović

 

Stan glumačkog para odiše toplim tonovima, a dnevni boravak je veoma svetao i pun biljaka. S obzirom na to da i Tamara i Petar vole da se druže, kod njih je uvek vesela atmosfera.

Pročitajte Tamara Dragičević u novom izdanju koje oduzima dah - Evo zašto je zovu jednom od najstilizovanijih poznatih dama

Kolege sa klase, među kojima su mnoga zvučna imena poput Miloša Bikovića, Nine Janković, Anje Alač i drugih mladih glumaca, redovni su gosti u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine.

Instagram

 

Dom Tamare i Petra Benčine i mališani obožavaju 

Petar i Tamara važe za brižne i posvećene roditelje, a osim kroz igru, svoju decu rado animiraju čitanjem zabavnih knjiga.

‒ Zahvaljujući našoj mami, Marija, Miša i ja rano smo zavoleli knjige, kojima se i danas podjednako radujem. Niko srećniji od mene kad deca dobiju novu knjigu, pa onda jedva čekam one čarobne trenutke pred spavanje kada im čitam ili zajedno smišljamo priče - rekla je Tamara u intervjuu koji je dala za HELLO!.

Tom prilikom otkrila je šta se krije iza fotografije na kojoj u svečanoj toaleti meša ručak na šporetu, dok je ćerka Staša drži za haljinu. Ako je neko i pomislio da ovdašnji glumci uživaju u glamuroznom životu, poput holivudskih zvezda, prevario se.

Pročitajte Ljubav Tamare Dragičević - Slika koja vredi najviše na svetu

-  Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije nameštena.

Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete ‒ priznala je lepa glumica.

Instagram printscreen

 

Suprug Petar Benčina maksimalno joj pomaže u svemu, a trenutke dokolice najradije provodi na garnituri u dnevnom boravku, igrajući se sa kućnim ljubimcem.

Pogledajte još fotografija iz doma Tamare Dragičević i Petra Benčine. 

 

 

Instagram printscreen

 

Instagram printscreen

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading