Mark i Prisila

Mark Zakerberg uvećao bogatstvo: Stigla prinova, otkrio pol i ime bebe

Autor:

25.03.2023 12:00

Foto: Ian Tuttle/Stringer Getty Images

Foto: Ian Tuttle/Stringer Getty Images

Mark Zakerberg postao otac po treći put, beba dobila istorijsko ime



Mark Zakerberg, najpoznatiji svetski IT stručnjak i vlasnik kompanije “Meta” (Facebook i Instagram) nedavno je još više uvećao svoje bogatstvo.

Osnivač Facebooka nedavno je otkrio da on i njegova supruga Prisila Čen očekuju treće dete, a tom je prilikom otkrio kog je pola beba.

Pročitajte Mark Zakerberg ponovo tata - Bebino ime izazvalo buru na fejsbuku (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

 

- Puno ljubavi - napisao je Mark uz fotografiju na kojoj drži ruku položenu na Prisilin stomak, i dopisao kako je neopisivo srećan što će njegove ćerkice Max i August dobiti još jednu sestricu.

Sad je Mark Zakerberg obajvio da se njegova supruga porodila i da je na svet stigla prelepa devojiča. Prinovi je da je njihovo treće dijete došlo na svijet te uz prve fotografije bebe otkrio i koje ime su joj dali.

- Dobrodošla na svijet, Aurelija Čen Cukerberg, ti si takav blagoslov - napisao je, a odmah su počele da se nižu brojne čestitke.

Pročitajte Porodica ispred miliona - Zašto je Mark Zakerberg suprug i otac za primer? (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

 

Velika ljubav između Prisile Čen i Marka počela je na univerzitetskoj zabavi na Harvardu 2003. Godine. Nakon toga, Prisila je bila uz Marka kroz sve njegove poslovne skandale koji su ga pratili.

Od tužbi i suđenja u vezi toga da je pokrao ideju za pokretanje Facebooka došli su do statusa jedne od najbogatijih porodica na svetu. Venačali su se nakon osam godina veze.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading