Bojana i Nikola

Porodica Rokvić: Jutra u njihovom domu počinju na nesvakidašnji način (foto)

Autor:

26.02.2023 16:00

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Deca Bojane Barović i Nikole Rokvića su njihov centar sveta, a evo kako provode zajedničke trenutke



Bračni par Bojana Barović (39) i Nikola Rokvić (37) krajem januara dobio je treće dete. Ćerkica Angelina na rođenju je dobila desetku, te su mama i beba ubrzo došle kući. Bojana uživa u prvim danima s prinovom, okružena najmilijima, suprugom i decom, ćerkom Leonom (6) i sinom Simeonom (3). 

Pročitajte Sa bebom u naručju - Ovako Bojana izgleda dan posle porođaja, a tek kad vidite ćerkicu (foto)

Privatni album

 

Nekadašnja manekenka, danas uspešna preduzetnica i poznati pevač oduvek su priželjkivali veliku porodicu, da njihova deca imaju braću i sestre na koje mogu da se oslone. I sami potiču iz takvih i znaju koliko je to važno.

- Porodica je najvažnija institucija i uvek joj se vraćam. Dok sam radila kao manekenka u inostranstvu, bila sam u prilici da sretnem oštećene ljude, koji su po pravilu poticali iz razorenih porodica, retko se dogodi da neko ode lošim putem a da potiče iz stabilnog okruženja. Zbog toga mi je važno da deca odrastu na čvrstim temeljima, da im odmalena usadimo tradicionalne vrednosti, da budu časni, pošteni, dobri ljudi. Onda će teško posrnuti u životu. Sve to su meni usadili roditelji, a ja sad nastojim da prenesem svojoj deci - priča Bojana. 

Pročitajte Moja jedna jedina - Bojana Barović nikad emotivnija

Privatni album

 

Bojana otkriva da je stroži roditelj, jer je, priznaje, bez veze da Nikola trenira strogoću tek predveče, kad dođe kući.

- Uglavnom je tako, ali kad ima vremena i kad smo zajedno po čitav dan, onda je to druga priča. Ovako, Nikola se obično uveče igra sa njima, čita im priče, uspavljuje ih, dok ja imam autoritet. Mislim da je to veoma bitno. Ne bih volela da osete strah, ali verujem da je potrebna određena doza strahopoštovanja i discipline. Deca moraju da znaju šta može, a šta ne.

Pročitajte Porodica Rokvić u avanturi - Na njihovim licima ponovo osmeh

Privatni album

 

Jutra u njihovom domu počinju na nesvakidašnji način.

- Svakoga dana i svakog trenutka svesna sam koliko je bitno da budemo zahvalni na svemu što imamo: zdravoj porodici, deci, dobrom poslu, jer sve to u jednom trenutku može da se promeni. Zbog toga se, kad se probudimo, zahvalimo Bogu što smo zdravi, to je u ovo vreme dovoljno. Nikola je veoma posvećen veri, a i ja pored njega, oboma nam je ona veoma važna, posebno otkako imamo porodicu. Vera je stub i institucija, neizostavni deo srpske porodice, i bitno je da u tom pravcu usmerimo i decu jer ona daje stabilnost. Ubeđena sam da je čoveku bez vere, posebno u ovako teškim i izazovnim vremenima, izuzetno teško - smatra Bojana.

Komentari. (0)

Loading