Džon i Krisi

Posle tragičnog gubitka deteta konačno radost: Džon Ledžend i Krisi Tajgen roditelji po treći put

Autor:

16.01.2023 09:43

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Džon Ledžend na koncertu priznao da je postao otac



Slavni pevač Džon Ledžend i njegova supruga Krisi Tajgen dobili su treće dete. Zanimljivo je da je pevač najlepše vesti obelodanio tokom jednog nastupa za manji broj ljudi.

„Kakav blagoslovljen dan, jutros je stigla mala beba u našu porodicu“, rekao je muzičar, pa dodao da se nije naspavao i da je došao na taj nastup pravo iz porodilišta.

Pročitajte Krisi Tajgen i Džon Ledžend uživaju u čarima roditeljstva - Prva fotografija tek rođenog dečaka

Guliver Getty Images

 

Krisi i Džon imaju sina Majlsa i ćerku Lunu, a pre tri godine su izgubili dete. Manekenka je tada primljena u bolnicu u Los Anđelesu nakon krvarenja u poodmakloj trudnoći.

„Nikada nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i da damo bebi tečnost koja mu je bila potrebna, uprkos vrećama i kesama sa transfuzijom krvi. Jednostavno, nije bilo dovoljno. Nikada ne odlučujemo o imenu bebe sve do poslednjeg mogućeg trenutka nakon rođenja, neposredno pre nego što napustimo bolnicu. Ali mi smo iz nekog razloga počeli da zovemo ovog malog dečaka u mom stomaku Džek. Tako da će zauvek ostati Džek. Džek se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek“, napisala je ona tada.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading