Aleksandar Šandorov: Vlada Divljan mi je preminuo na rukama

Autor:

10.05.2021 15:53

Foto:

Foto:

Pijanisti Aleksandar Šandorov i Nemanja Nikolić, objavili su danas, na rođendan Vlade Divljana, singl i spot za "Rusiju", u znak sećanja na preranog preminulog muzičara



Vlada Divljan bi danas napunio 63. godine, a iako je od njegove prerane smrti, 5. marta 2015, prošlo već šest godina, prijatelji ga i dalje ne zaboravljaju.

Pročitajte i Podrška nezaboravu - Koncert benda (ne)normalni u čast Vlade Divljana

Foto: Branko Pantelić

 

- Ne prođe nijedna godina a da na ovakav način ne obeležimo Vladin rođendan. Nas dvojica sarađivali smo otkako su se raspali "Idoli", više od tri decenije i osim izuzetne saradnje, bio mi je i izuzetan prijatelj, imali smo ogromno razumevanje jedan za drugoga. Bio sam s njim praktično do poslednjeg trenutka, preminuo mi je na rukama u bolnici u Beču, gde je poslednjih godina živeo, sa suprugom Dinom i sinovima Stevanom i Pavlom. I njegovom smrću otišao je i deo mene - otkriva za Gloriju Aleksandar.

"Rusija", je, baš kao i prethodna dva spota, za kompozicije "Retko te viđam sa devojkama" i "Dok dobuje kiša", nastala na koncertu koji je duo "4 maljčika" održao u jesen prošle godine na beogradskom Kolarcu, u znak sećanja na poznatog muzičara.

Pogledajte video u nastavku:

 

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading