Sara Ferguson: Ponovo u ljubavi s princom? (foto)

Autor:

08.04.2019 15:15

Foto:

Foto:



Iako su nakon razvoda najviše zbog dece ostali u korektnim odnosima, bivša snaha kraljice Elizabete Sara Ferguson poslednjih 25 godina nije se pojavljivala u društvu bivšeg muža princa Endrjua na zvaničnim događajima, pa je sve njen dolazak u Bahrein iznenadio sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke of York (@hrhthedukeofyork) on Mar 23, 2019 at 2:28am PDT

Naime, princ Endrju je tamo službeno pozvan, a kao njegova gošća u hotelu Ric Karlton odsela je i njegova bivša supruga Sara Ferguson. Njen dolazak bi verovatno ostao u tajnosti da s Endrjuom nije otišla na trku Formule 1, gde su se družili i sa starijom ćerkom princezom Beatris i njezim dečkom Eduardom Mapelijem Mocijem.

Iskreno o kraljevskoj porodici: Šta Sara Ferguson stvarno misli o Megan i Kejt

Ovaj trenutak ovekovečili su fotografijom, koju je Sara objavila i na Instagramu.

Upravo zbog toga počela su sve jača šuškanja kako su bivši supružnici obnovili svoju ljubav, na veliku radost i sreću njihovih ćerki - princeze Beatris i Judžin - ali za javnost to (još uvek) nemaju nameru da potvrde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Ferguson (@sarahferguson15) on Mar 31, 2019 at 10:09am PDT

Inače, sve od razvoda bivši supružnici su zajedno dolazili na kraljevske događaje, posebne godišnjice, a i odmore su provodili kao porodica.

Mnogi i ne znaju da se Sara Ferguson još 2008. godine, deset godina nakon razvoda, sa ćerkama uselila u Rojal Lodž u Vindzoru, zvanični dom princa Endrjua.