I bez pojavljivanja: Kako je Vinona Rajder ukrala šou na dodeli Zlatnih globusa (foto/video)

Autor:

08.01.2018 19:00

Foto:

Foto:



Nakon skandala sa krađom u jednoj elitnoj holivudskoj radnji, glumicu Vinonu Rajder gotovo da nismo viđali na velikom platnu. Iako je njen glumački talenat izuzetno hvaljen, otkriće da pati od kleptomanije urušilo joj je karijeru.

Vinona Rajder: Licem u lice sa svojim zlostavljačima

Glumica koja i u 46. godini izgleda kao devojčica je tek povremeno umela da se pojavi na nekom gala događaju, ali od zapaženijih uloga u velikim holivudskim projektima - nije bilo ni govora.

A onda se vratila u velikom stilu, a da toga nije bila ni svesna. Vinona je snimila reklamu za produkte za kosu renomiranog brenda L'Oreal, a koja je emitovana tokom jučerašnje dodele Zlatnih globusa. Glumica nije prisustvovala ovoj gala manifestaciji, ali je svakako ostavila jak utisak.

Niko nije slutio da će ova reklama da izazove tako burnu rekaciju na društvenim mrežama. Većina  je pomislila da se radi o trejleru za neki novi Vinonin film, pa je njihovo razočarenje utoliko bilo veće kada su shvatili da je pet minuta lepe glumice koja se poigrava kosom na velikom platnu - sve što će od nje gledati. Makar na još neko vreme.

U komenatrima na društvenim mrežama su predvodili posetioci tvitera, a osim su što hvalili njen besprekoran izgled, većina je mišljenja da je Vinona ukrala šou na 75. dodeli Zlatnih globusa...

Maja Gašić

Autor