Povratak muzici nakon osam godina: Magična Šade snimila novu numeru

Autor:

27.02.2018 16:27

Foto:

Foto:



Britanska pevačica Šade Adu (59) poseduje jedan od onih volaka koji jednom kad čujete nikada nećete zaboraviti. Baršunast, mazan, zavodljiv, baš kao i ova lepotica nigerijskog porekla.

A post shared by Sade Adu (@sadeadu_) on Jan 17, 2018 at 7:05am PST


Po mnogima jedna od najseksepilnijih pevačica na svetu i na izmaku šeste decenije i dalje pleni vanvremenskom lepotom i ženstvenošću. Kad je karijera u pitanju, nikad nije jurila slavu ni tiraže.

Poslednji studijski album "Soldier Of Love" objavila je 2010. godine, nakon čega se povukla sa scene. O njenom privatnom životu se vrlo malo zna. Iz veze sa jamajčanskim producentom Bobom Morganom ima ćerku Mikailu (22), a od 2007. je u vezi sa Ijanom Votsom.

Nakon osam godina pauze, tamnoputa lepotica je odlučila da se vrati na muzičku scenu, a za to je zaslužna rediteljka Ava Divern. Ona je snimila film "A Wrinkle In Time" koji će se za nekoliko nedelja naći u bioskopima, a naslovnu numeru za njega otpevala je upravo Šade.


- Nisam verovala da će reći "da", ali sam ipak pitala. Bila je divna. Boginja. Započele smo putovanje koje nikad neću zaboraviti. Ponosna sam što mogu da objavim da je Šade kreirala pesmu za film. Pesma se zove "Flower of the Universe". I to je san koji se ostvario - napisala je rediteljka na svom profilu na tviteru.

Maja Gašić

Autor