Sigorni Viver: Uskoro nastavak blokbastera "Avatar"

Autor:

04.04.2017 17:02

Foto:

Foto:



Dugoiščekivani nastavci filma "Avatar" Džejmsa Kamerona iz 2009. zvanično će biti u produkciji ove godine, a vest je potvrdila i  glumica Sigorni Viver.

Viverova je najavila da će drugi deo naučno-fantastične sage početi da se snima na jesen.

Prema prvobitnim planovima, “Avatar 2” trebalo je stigne u bioskope još 2014, pet godina nakon što je izašao film sa najvećom zaradom u istoriji kinematografije. Međutim, to se nije desilo, a u međuvremenu prošlo je još nekoliko okvirno najavljenih termina premijere.

A post shared by Watching All (@watchingallnews) on Mar 12, 2017 at 7:34pm PDT


Nedavno je Kameron obelodanio da ovaj hit film neće doživeti samo drugi nastavak, već i treći, četvrti i peti! I mada je prvobitno najavio da se ostvarenje neće pojaviti u bioskopima 2018, čini se da su rokovi pomereni, pa se tako očekuje da će sa produkcijom početi krajem 2017, što je najavila i Viverova.

- Počinjemo  - rekla je glumica za "The Hollywood Reporter" i dodala  - Počinjemo sa treninzima, počinjemo... Verovatno ne bih smela ništa da kažem, ali eto, krenućemo sa snimanjem do kraja jeseni.

U prvom filmu su glumili Sem Vortington, Zoe Saldana i, naravno, Sigorni Viver, a koga ćemo gledati u "Avataru 2" još nije objavljeno.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading