Vanja Grbić o supruzi: Kada neko kaže “mama”, moja prva asocijacija je Sara

Autor:

12.04.2017 19:23

Foto:

Foto:



Za proslavljenog odbojkaškog asa Vladimira-Vanju Grbića (46) 2016. bila je veoma uzbudljiva. Prvog januara prošle godine četvrti put je postao otac nakon što je njegova supruga Sara (36), bivša reprezentativka Srbije u karateu, sa kojom ima prelepe devojčice Inu (12), Unu (10) i Milu (4), na svet donela dečaka Lazara.

Uprkos brojnom članstvu, porodica Grbić odlično funkcioniše.

- Uz pomoć Sarinih roditelja i moje mame nije nam teško da se organizujemo. Sarini se raduju kada im dovedemo decu, a Lazara ponekad ostavimo sa sestrama. U Klek, gde živi moja mama, osim po domaću hranu, idemo i zbog učenja. Moja majka je nastavnica matematike u penziji i uvek je raspoložena da pomogne Ini i Uni oko gradiva iz te oblasti, a njene koleginice, s kojima se i dalje druži, pomažu im oko drugih predmeta - kaže Vanja.

Vanji je porodica oduvek centar sveta i ne krije da je zahvalan supruzi koja se odrekla svoje karijere i posvetila deci.

– Postoji izreka Duška Radovića: “U životu je dovoljno biti pametan samo dva puta. Kada birate zanimanje i bračnog druga. Ko oba puta promaši, mora biti pametan celog života”. Smatram da sam imao sreću kada sam birao suprugu. Kada neko kaže “mama”, moja prva asocijacija je Sara. Radujem se što su i naše kćerke pažljive i osećajne na nju. Kada je vaspitanje dece u pitanju, insistiram na tome da se poštuje autoritet, mama, tata i porodica kao celina - ispričao je Vanja u razgovoru za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading