Da li pevačica nešto krije: Ekscentričnim stajlingom Bjork pokrenula glasine (foto)

Autor:

29.06.2017 11:44

Foto:

Foto:



Islandska pevačica Bjork oduvek je privlačila pažnju ekstravagantnim izgledom i odevanjem. Od toga ne odustaje ni u 52. godini.

Nedavno je imala koncert u Barseloni, u okviru festivala ‘Sonar Music’, i pojavila se obučena kao ‘srednjovekovna barbika’.

Voditelj programa Brendon Stosi, urednik nezavisnih umetničkih magazina, proćaskao je sa njom pre nego što je Islanđanka zapevala.

I mada njeni verni fanovi obožavaju baš tu njenu ekscentričnu stranu i činjenicu da nikad ne znaju u kom izdanju će se pojaviti, "maska" pevačice neobičnog vokala ipak nije naiša na odobravanje.

A post shared by Björk (@bjork) on Jun 14, 2017 at 1:42pm PDT

Inače, Bjork poslednjih godina često nastupa sa maskama na licu. Naravno, radi se o malim umetničkim delima, ali ovaj potez je pokrenuo glasine.

A post shared by Björk (@bjork) on Jul 12, 2015 at 7:48am PDT


Pitanje koje brojni fanovi postavljaju jeste da li pevačica nosi maske da bi prekrila tragove starenja...

A post shared by Björk (@bjork) on Aug 7, 2015 at 4:25pm PDT


Jedno se mora priznati, islandska umetnica je i u šestoj deceniji ostala verna sebi. Svojim stajlingom, pa čak i neobičnim video-spotovima, Bjork je često umela da šokira javnost, a podsetićemo se njenog izdanja na dodeli Oskara 2001. kada je nosila kreaciju nalik labudu.

A post shared by Cameron Silver (@cameronsilver) on Feb 27, 2014 at 4:19am PST

Nakon nje su brojne zvezde pokušale da izvedu nešto slično, ali za sada je najuspešnija u tome Ledi Gaga. O njenoj kreaciji od sirovog mesa koju je nosila na dodeli MTV nagrada 2010. i danas se priča...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading