Glumac u očaju: Donal Log u suzama moli sina da se vrati kući

Autor:

30.06.2017 14:13

Foto:

Foto:



Agonija Donala Loga još uvek traje. Nakon što je pre tri dana popularni glumac na svom tviter nalogu objavio da je njegov šesnaestogodišnji sin Džejd Log nestao, umešala se i policija i pokrenula istragu.

 Životna drama glumca Donala Loga: Moj sin je nestao, pomozite!

A post shared by Donal Logue (@donalflogue) on Dec 12, 2014 at 12:29pm PST


Dečak se i dalje vodi kao nestao, a glumac se javnosti ponovo obratio putem društvenih mreža. Juče je Log objavio je fotografiju dečaka sa majkom  i zamilio da mu svako ko ima neku informaciju o dečalu pošalje poruku.


- Ovo je moj sin Džejd Log. Nestao je u ponedeljak, negde u Bruklinu, Pošaljite mi poruku ili tvit, molim vas - stoji u objavi.

A post shared by Donal Logue (@donalflogue) on Nov 11, 2014 at 5:52pm PST


Portparol bruklinske policije je za medije izjavio:

- Prema našim saznanjima, dečak je otišao da se nađe sa drugom i od tada mu se gubi svaki trag. Nije se vratio kući, a vodi se kao nestao od utorka ujutru.

Portparol nije želeo da otkrije da li je policija kontaktirala dečaka s kojim je Džejd trebnalo da se nađe.

Sudeći po apelu koji je Donal objavio danas na svom tviter nalogu, postoji osnovana sumnja da je tinejdžer pobegao od kuće.


- Džejd, nedostaješ nam i volimo te. Molim te, vrati se kući. Ukoliko ovo vidiš, molim te znaj da te mnogo volimo i da nam nedostaješ - napisao je glumac koji je prolazi kroz agoniju.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading