Rajan O'Nil oporavlja se nakon teške operacije: Borim se, ali moja Fara se nije plašila smrti pa neću ni ja

Autor:

13.09.2017 12:00

Foto:

Foto:



Legendarni glumac Rajan O'Nil (76) oporavlja se u Malibuu posle operacije raka prostate. Nakon što je otpušten iz bolnice prošetao je uz pratnju sina Redmonda kojeg je dobio s pokojnom glumicom Farom Foset.

Објава коју дели Ryan O'Neal (@ryan_o_neal) дана 17. Авг 2017. у 10:57 PDT

O'Neal se oseća dobro, iako se lekari boje da mu se vratila leukemija, koju je pobedio.

-Imam volju i želju da se borim protiv svih ovih stvari, ali ako i umrem barem ću napokon biti sa svojom devojkom. Ona se nije bojala smrti, pa se neću bojati ni ja- izjavio je nedavno O'Nil, misleći na svoju dugogodišnju partnerku Faru Foset, koja je pre osam godina preminula od raka jetre.

Објава коју дели Barry King (@barrykingla) дана 12. Сеп 2017. у 3:07 PDT

O'Nil ne beži od priča o svojoj bolesti, a na Instagramu je objavio i video na kojem šeta u Malibuu u pratnji sina i psa.

Walking with my boys... @patrick_oneal #mozartthedog #beachwalk

Објава коју дели Ryan O'Neal (@ryan_o_neal) дана 7. Сеп 2017. у 4:42 PDT

Filmska zvezda Fara Foset preminula je u julu 2009. godine, a nasledstvo vredno 3,65 miliona funti ostavila je problematičnom sinu, dok je Redmondovog oca Rajana O’Nila, izostavila iz testamenta.

Od svetske zvezde do kleptomana: Milionerke s “lepljivim prstima”

Објава коју дели Ryan O'Neal (@ryan_o_neal) дана 4. Јул 2017. у 8:41 PDT

Pred smrt glumica koja je sa O'Nilom bila 15 godina u vezi, u testamentu je zatražila da se nasleđe stavi u fond, a dva kontrolora - izvršioca će iz njega izdvajati novac da sin kupi kuću, kao iodređene mesečne sume za Redmonda, koji se više godina lečio zavisnosti od droga i alkohola zbog čega je bio i u zatvoru.

Објава коју дели Barry King (@barrykingla) дана 11. Сеп 2017. у 3:35 PDT

Iza O'Nila je uspešna TV i filmska karijera, a najpoznatiji je po ulogama u seriji "Gradić Pejton" i filmu "Ljubavna priča", za koji je i zaradio nominaciju za nagradu Oskar.