Udala se Karolina Gočeva! Prelepa mlada u venčanici o kojoj će se dugo pričati (foto)

Autor:

24.09.2017 12:59

Foto:

Foto:



Makedonska pevačica Karolina Gočeva (37) juče se zaklela na večnu ljubav slikaru Mihilu Korubinu.


Par je nešto više od godinu dana u vezi, a Makedonka koja važi za jednu od najlepših pevačica na ovim prostorima, nakon nekoliko neuspelih veza i bolnih raskida, sve što je godinama tražila u muškarcu pronašla je u talentovanom slikaru.


- Karolina je u Mihailu pronašla sve što je godinama tražila u muškarcu. On ju je kupio svojom umetničkom dušom za sva vremena - otkrio je za „Alo!” izvor blizak pevačici.


Raskošno venčanje na kojem su se okupili najbliži prijatelji i rodbina popularne pevačice i talentovanog umetnika odigralo se u Skoplju, a na društvenim mrežama već su se pojavile prve fotografije...


Nasmejana i očigledno zaljubljena, mlada je izgledala prelepo, ali ono o čemu će se dugo pričati jeste njena venčanica...


Haljina od čipke koja prati liniju tela sa dugačkim šlepom, savršeno je isticala vitku figuru popularne pevačice. Prozirna tek toliko da se nazire telo, uz dodatak sitnih volana koji su prikrivali sve što nije trebalo da se vidi, ova kreacija je učinila da Karolina izgleda podjednako romantično i seksi. Savršen dodatak predstavljao je diskretan bidermajer od raznobojnih ruža.

Објава коју дели Ivana Nolcheva (@ivananolceva) дана 23. Сеп 2017. у 12:05 PDT


Gočeva je svoju raskošnu ravnu kosu, po kojoj je godinama prepoznatljiva, blago uvila i skupila u prefinjenu nisku punđu.

Maja Gašić

Autor