Čester Benington: Šta otkriva testament tragično nastradalog muzičara

Autor:

26.10.2017 10:31

Foto:

Foto:



Pevač grupe "Linkin Park" Čester Benington, koji se pre nekoliko meseci obesio u 41. godini u svojoj kući u Las Vegasu, kompletno nasledstvo je ostavio svojoj deci i supruzi Talindi.

U čast preminulih muzičara: Ćerka Krisa Kornela otpevala “Hallelujah” za tatu i Čestera (video)

Prema njegovom testamentu, nasledstvo će direktno preuzeti supruga. Pevač je svoj novac 2007. godine ostavio u porodični fond Čester i Talinda Benington, a dve godine kasnije dodatno je napunio fond. Čester je sa Talindom imao troje dece, a još troje ima iz prethodnih veza. Sva njegova deca, prema testamentu, imaće podjednaka prava za korišćenje sredstava iz porodičnog fonda.

Benington je u oporuci izrazio želju da njegova deca ostanu bliska posle njegove smrti, pa im je zbog toga unapred pokrio putne troškove kada budu posećivali jedni druge.

-Zahtevam da majke ili staratelji ohrabruju i dozvoljavaju mojoj deci da se međusobno posećuju sa svojim porodicama i porodicama njihovih supružnika tako da znaju kako imaju veliku porodicu punu ljubavi - napisao je Benington u oporuci, prenosi klix.ba.

Srca su im slomljena: Pismo članova benda “Linkin Park” pokojnom prijatelju

Čester Benington se 20. jula obesio na vratima spavaće sobe u stanu u Las Vegasu. Dugo se borio sa problemima s alkoholom i drogama, a u detinjstvu su ga seksualno zlostavljali prijatelji njegovih roditelja. Često je govorio kako će izvršiti samoubistvo zbog sećanja na mračnu prošlost.