Princ Hari objavio veridbu sa Megan Markl: Kraljevsko venčanje zakazano na proleće

Autor:

27.11.2017 13:15

Foto:

Foto:



Mesecima se već šuška o tajnoj veridbi princa Harija (33) i njegove lepe devojke, američke glumice Megan Markl (36). Svi britanski mediji svakodnevno analiziraju ponašanje slavnog para, čitaju “signale” i sklapaju kockice, a svi prikupljeni “podaci” vodili su ka zaključku da u glasinama ima istine.

Britanija na nogama: Povodom veridbe princa Harija i Megan Markl oglasila se i Bakingemska palata

A sada je stigla i zvanična potvrda  iz Kensington palate.


- Njegovo kraljevsko visočanstvo princ od Velsa ima čast i zadovoljstvo da objavi da su se princ Hari i gospođica Megan Markl verili. Venčanje će se odigrati na proleće 2018, a više detalja o ovom događaju biće objavljeno naknadno. Njegovo kraljevsko visočanstvo i gospođica Markl su se verili početkom ovog meseca, o čemu je princ obavestio kraljicu i bliske članove porodice. Princ Hari je takođe tražio i dobio blagoslov roditelja gospođice Markl. Par će živeti u Kensington palati - stoji u obavešetenju.


Povodom radosnih vesti, oglasili su se i roditelji buduće mlade. U saopštenju koje je izdao portparol Tomasa Markla i Dorije Regland stoji:

-Izuzetno smo srećni zbog Megan i Harija. Naša ćerka je oduvek bila ljubazna i draga osoba, a njena veza i brak sa Harijem, koji poseduje iste kvalitete, ispunjava nas neopisivom srećom i zadovoljstvom.


Veza između najpoželjnijeg britanskog neženje i atraktivne brinete koja je slavu stekla ulogom u seriji "The Suits" počela je pre nešto više od godinu dana, a kako prenose britanski mediji, najverovatnije tokom prinčeve posete Kanadi.

Ljubav na kraljevski način: Kako princ Hari štiti Megan (foto)

 

Nakon velikog pritiska svetskih medija, par je u novembru 2016. i zvanično potvrdio vezu. 

Maja Gašić

Autor