Jelisaveta Karađorđević: Jedva čekam da vidim predstavu sa Natašom Bekvalac

Autor:

07.10.2016 18:01

Foto:

Foto:



Jedni su ogorčeni, drugi oduševljeni što će baš pevačica Nataša Bekvalac igrati kontroverznu Dragu Mašin, ali jedno je sigurno, premijera mjuzikla “Tajna Crne ruke”, reditelja Ljubiše Ristića očekuje se sa nestrpljenjem.

Slavni reditelj (69) tvrdi da nije angažovao pop pevačicu kako bi dobio besplatnu reklamu, a činjenicu da se to desilo smatra poučnom.

-Ne vidim zašto bi završavanje glume bilo neka kvalifikacija za bilo šta. Znam mnogo ljudi koji su završili glumu na raznim školama i nikakvi glumci od njih nisu ispali. I obrnuto, ima mnogo njih koji nikad nisu studarli glumu, ali su odlični glumci i ceo život su među najboljima u branši. To nema nikakve naročite veze. Školovanje je korisna i u isto vreme problematična stvar u umetnosti. Znači umetnost nije ni inženjerstvo ni medicina, ona je individualna, različita. U tom smislu nekima škola pomaže, a ima i onih kojima ne može baš ništa da pomogne. Drugim rečima to nisu kriterijumi kojim se reditelj rukovodi kada angažuje saradnike. On uzima onog ko mu na najbolji način doprinosi onome što predstava treba da bude.Saradnici se biraju tako da su u skladu jedni sa drugima - rekao je Ljubiša Ristić za magazin" Gloria" i dodao da je Nataša divna, kao i da se odlično snašla.

Hajde da kupimo(glumimo?)neko ludilo...

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 6, 2016 at 5:44am PDT

Među onima koji se raduju premijeri je i Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Jelisaveta Karađorđević, koja je istakla da joj se ova podela uloga jako dopada

To je odlična ideja. Mislim da će Nataša biti super. Jedva čekam da vidim predstavu. Sigurno će biti veoma interesantna. Fascinantna je sama tema. Ne znam da li su otkrili nešto novo, to je vrlo moguće – rekla je ćerka kneza Pavla Karađorđevića za " Alo".

Komentari. (0)

Loading