Neprijatnost

Miljenik žena Zejn Malik sukobio se s grupom mladića, situacija eskalirala?

Autor:

06.06.2021 17:25

Foto:

Foto:

Pevač Zejn Malik sukobio se nedavno sa grupom nepoznatih mladića ispred jednog bara u Nju Jorku.



Miljenik ženske publike Zejn Malik (28) i bivši član muškog benda One Direction, nije poznat kao incidentna ličnost, međutim kako prenose svetski mediji, nije mogao da ostane imun na provokacije od strane nepoznatih mladića.

Naime, nemile scene dogodile su se ispred jednog lokala u East Villageu, ceo događaj zabeležile su kamere radoznalih prolaznika, a video je ubrzo postao viralan. Na istom se jasno vidi kako pevač u jednom trenutku napušta bar, kako bi zapalio cigaretu, nakon čega dolazi do sukoba sa mladićima koji su napuštali susedni bar.

Pročitajte i Porodila se Điđi Hadid - Njen suprug Zejn Malik van sebe je od sreće!

Jedan od nepoznatih mladića bio je izuzetno ratoboran, te je hteo da se fizički obračuna sa Malikom. Pevaču nije bilo jasno o čemu se radi, te je nekoliko puta pitao o čemu pomenuti mladić priča, a kako prenosi TMZ, grupa muškaraca na račun Malika izrekla je veliki broj homofobnih uvreda, što je dodatno iziritiralo pevača.

Na kraju, uz brzu intervenciju prolaznika, strasti su se smirile, a svako je nastavio svojim putem. Interesantno je i to da niko od prisutnih nije pozvao policiju, kako bi organi reda smirili situaciju.

Pročitajte i Điđi Hadid za bebu odabrala neočekivani, ali dobro poznati outfit

Gettyimages

 

Podsećanja radi, Zejn je slavu stekao kao član benda One Direction, a trenutno živi u Nju Jorku, sa svojom suprugom, slavnom manekenkom, Điđi Hadid (26) s kojom je nedavno dobio i naslednicu, Khai.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading