Sara Miletić: Kako je srpska misica osvojila Maleziju

Autor:

14.02.2018 16:21

Foto:

Foto:



Dvadesetogodišnja Sara Miletić, studentkinja Pravnog fakulteta u Beogradu, osvojila je titulu druge pratilje na svetskom izboru za mis turizma koji je održan u Maleziji. U konkurenciji više od pedeset devojaka ona je oduševila žiri ne samo svojom lepotom nego i spontanošću, druželjubivošću i šarmom.

Kakvi su vam utisci sa takmičenja?

- Iz Malezije nosim najlepše uspomene. Zemlja je predivna, ali sam imala mali problem sa kuhinjom. Njihova hrana je pretežno ljuta, pa sam se orijentisala na paste, američke palačinke, voće i povrće. Videla sam nestvarne šume i gradove. Posetile smo Penang, Kuala Lumpur. Ali, posle svega, najlepše je kad dođete kući, među svoje ljude. Jedva sam dočekala da u pet ujutru, po dolasku sa aerodroma, jedem mamine sarme i domaću supicu.

Kako gledate na to da dugo niko iz Srbije nije napravio ovakav uspeh na takmičenjima lepote?

- Ponosna sam, ali moram da kažem da bez tima nema uspeha. Iza mene je stajala cela armija ljudi, na čelu sa Draganom Ćosom, vlasnikom licence Mis turizma Srbija. To je ekipa kreatora, šminkera, frizera, fotografa. Bez njihove podrške, kao i moje porodice, ne bih mogla da postignem ovako značajan uspeh. U Maleziji sam bila potpuno sama, ali sam otišla dobro pripremljena. Bila sam jedna od boljih devojaka što se toga tiče, počev od promo materijala koji sam ponela pa do haljine za finalno veče.

Ko je iz porodice najponosniji na vašu titulu?

- Mlađi brat Jovan i starija sestra Milica, zahvaljujući kojoj sam se i prijavila na takmičenje. Ponekad je samo jedna njena poruka bila dovoljna da me oraspoloži, da mi da energiju da ne posustanem. Kad se takmičenje završilo, imala sam više od hiljadu poruka u telefonu. Jedna je bila i od dečka, sa kojim sam dve godine u vezi.

Planirate li da se bavite modelingom?

- Trenutno mi je fakultet prioritet, ali ima vremena i za modeling. Njime sam se bavila i pre ovog takmičenja. Volim rad pred kamerama i da se slikam, a dosad sam snimila nekoliko reklama i muzičkih spotova.