Irina Đorđić: Prva porodična zvezda

Autor:

01.06.2018 10:20

Foto:

Foto:



Tek što je došla u Beograd iz Vankuvera u kome živi poslednjih godinu i po, voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a otkrila je blagodeti pomoći baka i deka u podizanju šestomesečnog sina Maksima, koji je brzo stekao status miljenika familije

Nekada zaštitno lice Jutarnjeg programa i Kulturnog dnevnika RTS-a Irina Đorđić (37) pre mesec dana došla je sa šestomesečnim sinom Maksimom u Srbiju iz Vankuvera, gde živi poslednjih godinu i po. Suprug Nikola, dizajner specijalnih efekata, trebalo bi uskoro da im se pridruži, tako da će čitavo leto provesti u Srbiji. Biće to prilika da se porodica i prijatelji druže s mališanom, a da Irina i Nikola predahnu od roditeljskih obaveza.

- Neplanirano smo doputovali ranije, trebalo je da stignemo u junu, zbog letovanja. Malo smo se tamo umorili jer nemamo ničiju pomoć oko sina - priznaje Irina. - Nismo imali predstavu kako i koliko se život menja kad dobiješ bebu. Nije nam mnogo pomogla škola roditeljstva koju smo pohađali. Sad, sa ovim iskustvom, mislim da ne bih imala hrabrosti da se ponovo upustim u istu avanturu. Izuzetno je naporno, ali Maksim je, srećom, veoma dobra beba, nije pravio probleme ni oko čega.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 28. maja!