Nemanja Nedović i Mina Milutinović: Plamen i suze

Autor:

25.07.2018 10:36

Foto:

Foto:



Jedan od najboljih srpskih košarkaša verio je na Maldivima na veoma romantičan način dugogodišnju devojku, uspešnu manekenku,  a od siline emocija, dok mu je pokazivala koliko ga voli, ona se rasplakala

Poznati košarkaš, član nacionalnog tima Srbije i odskoro milanskog Armanija Nemanja Nedović (27) zaprosio je svoju dugogodišnju devojku, manekenku Minu Milutinović (23), na veoma romantičan način. Krijući od nje šta planira, jer je želeo da je iznenadi, on je pre odlaska na Maldive, gde je trebalo da provedu zajednički odmor, sve osmislio do najsitnijih detalja.

- Trenutno sam najsrećnija devojka na svetu. Momenat kad me je Nemanja zaprosio jedan je od najlepših u mom životu. Stvarno me je iznenadio i samim činom, još više načinom na koji me je pitao da se udam za njega. Na plaži su bila dva znaka od trske, u obliku reči “da” i “ne”. I jedan i drugi su goreli, a ja sam dobila aparat za gašenje da jedan od njih ugasim. I dok sam išla ka onom “ne”, počela sam da plačem. Nisam mogla da kontrolišem emocije. Sve je bilo tako posebno i romantično - kaže Mina.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 23. jula!