Anđelina Džoli i Bred Pit: Udarci ispod pojasa

Autor:

23.08.2018 17:30

Foto:

Foto:



Odnosi dvoje popularnih glumaca najgori su još od najave razvoda braka: dok u javnost iznose prljav veš, čeka ih finalna borba za starateljstvo nad decom i podela imovine vredne više od pola milijarde dolara

Rat između Anđeline Džoli (43) i Breda Pita (54) ne jenjava. Odnosi dvoje popularnih glumaca najgori su još od najave razvoda braka, pa u javnost sada iznose prljav veš. Iako optužbe pljušte s obe strane, Pit ističe da je “odvratno” to što Džolijeva otkriva detalje njihove brakorazvodne parnice. Popularni glumac smatra da činjenice koje nekadašnji supružnici iznose u sudnici utiču “katastrofalno” na njihovo šestoro dece: Medoksa (17), Paksa (14), Zaharu (13), Šajlo (12) i devetogodišnje blizance Vivijen i Noksa. Bred pre svega misli na stariju decu, koja su već dovoljno odrasla da o tome čitaju na društvenim mrežama i burno reaguju na takve napise.

Odnosi među holivudskim zvezdama dodatno su se zaoštrili nedavno kada je glumica počela da postavlja nerazumne zahteve još uvek zakonitom suprugu i pokušala da mu onemogući kontakt s decom. Ona nije srdačna prema Pitu od kada je zatražila razvod braka 2016. optužujući ga, između ostalog, i za nasilje u porodici. Presudna kap u već punoj čaši, koja je razbesnela glumca, bila je kada je Anđelina zatražila da se slučaj reši po hitnom postupku, zahtevajući puno starateljstvo nad decom. Kao razlog za takav zahtev navela je da Pit ne daje alimentaciju. Zato se obratila sudu u nameri da ga natera da plati alimentacije, jer, kako je navela, “još nije isplatio značajnu sumu”. Glumica je to učinila iako ju je od te ideje odvraćala njena advokatica Lora Vaser, zagovornica kompromisa, pomirenja i zajedničkog odgajanja dece posle razvoda, poznata po tome što je u brakorazvodnim parnicama zastupala i Džonija Depa, Hajdi Klum, Eštona Kučera i Rajana Rejnoldsa.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 20. avgusta!

Maja Gašić

Autor