Džejmi Oliver: Heroj iz komšiluka

Autor:

20.09.2018 17:15

Foto:

Foto:



Popularni britanski kuvar uhvatio je lopova koji je pokušao da provali u njegovu vilu u ekskluzivnom kraju Londona, savladao ga i posle malo ‘prevaspitavanja’ predao policijskoj patroli

Slavni kuvar Džejmi Oliver (43) uhvatio je lopova koji je pokušao da provali u njegovu kuću u severnom delu Londona i priveo ga zakonu. Britanac, poznat po receptima “za 15 minuta”, odmarao se sa porodicom u svojoj vili, vrednoj deset miliona evra, kada je čuo buku ispred ulaza. Ustao je i prišao vratima da vidi o čemu se radi, i našao se licem u lice sa provalnikom koji je baš u tom momentu pokušavao da obije bravu. Umesto da kao većina ljudi otrči unutra, uzme mobilni telefon i pozove policiju, Oliver je viknuo na provalnika. Lopov se prepao i krenuo da beži, a kuvar je pojurio za njim niz ulicu. Kada ga je sustigao, bacio se na njega i oborio ga. Držao ga je pribijenog uz asfalt dok policija nije došla.

Policajci su brzo stigli jer su Džejmijevu jurnjavu za provalnikom videle komšije i odmah pozvale pripadnike reda i zakona.

- Nikome ne bih preporučio da uradi to što sam ja. Nisam imao izbor. Nije se radilo o iznenadnom naletu hrabrosti, već sam se zabrinuo za bezbednost moje porodice.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 17. septembra