Mats Vilander EKSKLUZIVNO u novoj "Gloriji": Ne mrzim Đokovića

Autor:

26.05.2017 11:21

Foto:

Foto:



Komentator Eurosporta i nekada prvi igrač na ATP listi ističe da veoma poštuje najboljeg srpskog tenisera i da mu je žao što javnost u našoj zemlji misli suprotno

Komentator Eurosporta i nekadašnji prvi teniser na ATP listi, Šveđanin Mats Vilander (52) tvrdi da ne mrzi Novaka Đokovića, kako smatraju ljubitelji belog sporta u Srbiji, već, suprotno tome, da ga veoma poštuje. Osvajač sedam grend slem titula u ekskluzivnom intervjuu za “Gloriju” objašnjava šta misli o najboljem srpskom sportisti i kako veruje da će se on ponovo vratiti na vrh ATP liste.

- Nije tačno da ne volim Novaka. Žao mi je što ljudi u Srbiji tako misle. Nikada nisam rekao da ga ne volim. Možda i jesam izgovorio nešto što vam se nije svidelo, ali to je bilo davno, kad je tek počeo da se probija. Tada, sa 18-19 godina, Novak je imitirao starije igrače, nije bio profesionalac kakav je sada. U međuvremenu je izgradio svoj stav i igru. Ne znam šta se dogodilo, ali sad je vrhunski igrač. 

Ostatak ekskluzivnog intervjua sa Matsom Vilanderom pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 26. maja!

Komentari. (0)

Loading