Loren von der Pul: Ko je seksi kuvarica koju dovode u vezu sa Đokovićem?

Autor:

28.07.2017 21:30

Foto:

Foto:



Kuvaricu koja se proslavila radeći sa slavnim teniserkama sestrama Vilijams za vreme turnira u Vimbldonu mnogi su dovodili u vezu sa našim šampionom posle jedne neprimerene izjave Džona Mekinroa

Kod Novaka Đokovića (30) nema dosadnih dana. Bura pre Vimbldona, bura i za vreme turnira na travi, a pogotovo nakon što je napustio turnir i objavio da se povlači do kraja sezone.

Novak Đoković završio sezonu: Ovo je teška odluka za mene, ali gledam sve sa pozitivne strane (video)

Pre nego što je zbog povrede lakta predao meč u četvrtfinalu naš šampion danima je bio meta onima koji u rukama nisu imali reket, nego toljagu. Jedan od njih je, nažalost, bivši veliki teniski as Džon Mekinro, koji je Novaka uporedio sa američkim oličenjem greha i zla - Tajgerom Vudsom!

- Kad gledam Novaka, odmah mi na pamet padne Tajger Vuds. On je takođe imao problema sa ženom, posle čega je izgubio kompas i više nikad nije bio sjajan sportista kao ranije. Sada se to isto događa sa Đokovićem - izjavio je Mekinro.

A novinari, naoružani iskustvom golfera Tajgera Vudsa koji se razveo jer je prevario ženu nekoliko stotina puta, odmah su se dali u poteru za dokazima Novakove navodne preljube. Ubrzo je isplivalo i jedno ime, potom i njene zajedničke slike sa Noletom. U pitanju je Loren von der Pul, selebriti kuvarica čija je knjiga “Pojedi sebe na seksi način” hit na onlajn prodajnoj mreži Amazon. Ko je Loren von der Pul i postoji li ikakva veza između nje i Novaka Đokovića?

Ova tamnoputa devojka ima 33 godine i diplome Pariske kulinarske škole i koledža “Le Cordon Bleu” u Los Anđelesu. Godinama je bila lična kuvarica najslavnijih sestara u svetu tenisa, Serene i Venus Vilijams. Preko njih je svojevremeno i upoznala Novaka. Bilo je to još 2012. u Pertu, u Australiji. Održavao se prijem pre početka turnira, Loren je bila u pripijenoj zlatnoj svetlucavoj haljini, i sve vreme je igrala sa Đokovićem. Nije to ostalo neprimećeno, a seksi kuvarica je potom izjavila znatiželjnim novinarima:

- Mislim da je neophodno dobro se zabavljati, a na kraju dana... znate i sami.

U godinama koje su sledile ona i Novak često su se sretali, čak i fotografisali. On je ovih dana rekao da su dobri prijatelji i da Loren sprema zaista fantastična jela. Kuvarica je nedavno otkrila i neke osnovne postulate svoje kuhinje: 1. sveža hrana (nikako kuvana ili pečena); 2. čaj od nonija (plod indijskog duda); 3. čakra meditacija (sa fokusom na balans i izjednačavanje energija); 4. sokovi (nikako ne jesti voće i povrće jer je teško za stomak, nego sve cediti); 5. jesti egzotično (pre svega hranu koju najčešće izbegavamo). Sa ovakvom kuhinjom ona je od Venus i Serene Vilijams napravila ono što su danas: starija Venus ima izvajano, mišićavo telo, a Serena više podseća na traktor nego na teniserku.

ZAMALO UBIJENA

Loren von der Pul rođena je u Vašingtonu, u najopasnijoj četvrti američke prestonice. Kako sama kaže, u toku samo jedne godine trinaestoro njenih dobrih drugara je ubijeno, uglavnom na ulici, pa je grad u to vreme važio za “prestonicu smrti”.

- I sama sam za dlaku izbegla smrt - priča Loren. - Bilo mi je 16 godina i jedna devojka je htela da mi se osveti za nešto. S leđa me je udarila flašom šampanjca “Moët&Chandon” po glavi i smrskala mi lobanju. Doktori su rekli da bih sigurno umrla da je rana bila samo pola centimetra dublja.

Interesantna priča, kojoj pečat daje Lorenino sećanje na marku šampanjca. Kad se oporavila, počela je svoj prvi, istina mali biznis. Pred vratima koledža prodavala je sveže voće, i tu je upoznala svog prvog slavnog klijenta koji ju je angažovao kao nutricionistkinju.

Na nedavne sumnje da je Đoković prevario svoju trudnu suprugu upravo sa njom, Loren je izjavila:

- Samo sam mu pomogla u njegovoj dijeti, i želim mu da uspe zato jer je baš kul tip. On je moj prijatelj, i nije moj tip momka.

Spokoj i sreća ovekovečeni fotoaparatom: Najlepša slika Jelene Đoković u trudnoći (foto)

A šampion se nije bavio ovim slučajem, nego je poslao dovoljno jasnu poruku 10. jula, povodom treće godišnjice venčanja sa suprugom Jelenom. Na društvenim mrežama postavio je njihovu zajedničku fotografiju, i dirljiv tekst:

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jul 10, 2017 at 3:50am PDT

- Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji su u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca.

Maja Gašić

Autor