Džeremi Miks i Kloi Grin: Najseksi zatvorenik i razuzdana naslednica -veza bez pravila

Autor:

05.08.2017 11:30

Foto:

Foto:



Bivši zatvorenik koji je postao model i kćerka milijardera Filipa Grina, vlasnika ‘Topshopa’, više ne skrivaju da su u vezi, što je iz novina saznala i Miksova supruga - i odmah podnela zahtev za razvod

Otkako je američki model Džeremi Miks (33), poznat kao “najseksi zatvorenik na svetu”, snimljen kako se na jahti ljubi s bogatom engleskom naslednicom Kloi Grin (26), s kojom je bio na krstarenju u Turskoj, njihova ljubavna veza je glavna tema britanskog visokog društva. Kloi je, naime, kćerka ser Filipa Grina, vlasnika lanca modnih prodavnica “Topshop”, a zaljubila se u oženjenog čoveka, pa je priča ovih dana dobila nastavak - Miksova supruga, medicinska sestra Melisa (38), predala je zahtev za razvod. Neverni muž nije pokazao ni zrnce kajanja nego je nastavio da se zabavlja s mladom ljubavnicom: bio je s njom u klubu “Rush Hour” u Dortmundu, a nakon povratka u Los Anđeles zajedno su kupovali nakit na Beverli Hilsu.

Par je letovao u Turskoj, a potom je zajedno otišao u Los Anđeles

- Znam da je za tango potrebno dvoje, ali ona je znala da je oženjen. Za mene je to neoprostivo. Ceo život mi se u trenutku raspao. Šta da kažem deci? Ona su nevine žrtve, kao i ja. Moje srce je slomljeno. Brak mi nije bio savršen, ali dok se ovo nije dogodilo, mislila sam da ga možemo spasiti - izjavila je Melisa (38), majka troje dece, od kojih je najmlađeg sina dobila u braku s Džeremijem.

POLICIJSKI PORTRET

Za plavookog lepotana mračne prošlosti udala se pre osam godina, a ostala je uz njega i kad je 2014. završio u zatvoru zbog posedovanja oružja bez dozvole i pružanja otpora pri hapšenju. No, nakon što je policija na fejsbuku objavila njegovu zatvorsku fotografiju, preko noći je postao slavan zahvaljujući predivnim očima i nabildovanom torzu punom tetovaža. Žene širom sveta poludele su za njim, a modni agenti počeli su da ga zasipaju ponudama. Kad je u martu 2016. izašao iz zatvora, umesto da završi na dnu društva, sleteo je pravo na modnu pistu - i dobro se snašao.
Danas je jedan od najtraženijih modela američke agencije “White Cross Management”, snimao je reklamne kampanje za brendove “Givenchy”, “Calvin Klein”, “Tom Ford”, “Hugo Boss”, “Dolce&Gabbana"... Na instagramu ima više od 600.000 pratilaca, živi u vili i vozi skupoceni sportski automobil “maserati”. Njegove fotografije više se ne pojavljuju u crnim hronikama - koje je punio 2002, kada je kao član bande iz Stoktona zbog niza pljački osuđen na osam godina zatvora - nego u najprestižnijim modnim časopisima.

Džeremi kao zatvorenik

Kloi Grin upoznao je krajem maja na Filmskom festivalu u Kanu. Očito su tada sevnule varnice jer samo mesec dana kasnije par je otišao na krstarenje uz tursku obalu. Melisa je bila uverena da je njen suprug na poslovnom putu pa se šokirala kad joj je nepoznata osoba putem interneta prosledila fotografiju na kojoj se on ljubi s Kloi.

SAMO POČETAK

Obesnoj bogatašici nije bilo dovoljno to što su ih paparaci otkrili, već je i sama na instagramu objavila fotografiju s Džeremijem i njegovim menadžerom, ispod koje je napisala: “Ovo je samo početak”.
A kad se Miks vratio s krstarenja, kod kuće ga je sačekala besna Melisa.

- On mi se sve vreme izvinjavao, ali ne zato što me je prevario nego zbog načina na koji sam to saznala. Kao da mu uopšte nije stalo. Osećala sam se poniženo - rekla je Melisa, koja je ubrzo potom podnela zahtev za razvod.

Jahta Kloinig oca FIlipa

Inače, Kloi Grin je poznata kao razuzdana naslednica koja nemilice troši očevo bogatstvo, procenjeno na 3,8 milijardi funti. Dok je Miks dizao tegove u zatvoru, ona je živela u porodičnoj kući u Londonu vrednoj više od deset miliona funti, leti krstarila na jahti “Lionheart” koju je njen otac kupio za 150 milijuna funti, a glamurozan životni stil Grinovih ilustruje i činjenica da je za bar micvu sina Brendona Filip angažovao pevačicu Bijonse.

Kloi nije puno doprinela porodičnom budžetu: zasad joj je jedini posao bio dizajniranje vlastite linije cipela za “Topshop”. Osim toga, učestvovala je u rijalitiju “Made in Chelsea”, čija su tema životi mladih britanskih bogataša, ali to joj je brzo dosadilo pa ga je napustila posle samo jedne sezone. Neko vreme se viđala s Olijem Lokom (30), koji je takođe bio angažovan u pomenutom šouu, gde je priznao da je biseksualac.

Dok je Džeremi Miks služio kaznu zatvora, Kloi Grin je priređivala zabave u raskošnom londonskom domu

Kad su ser Filipa Grina pitali da prokomentariše vezu svoje kćerke, diplomatski je odgovorio da ne želi o tome da govori. Njegovi prijatelji kažu da se inače vrlo zaštitnički odnosi prema Kloi, pa je zabrinut zbog njenog ljubavnog izbora - ali da na njega ne može da utiče.

Maja Gašić

Autor