Milenko Tepić u novoj "Gloriji": Moj najvažniji ugovor

Autor:

09.08.2017 17:08

Foto:

Foto:



Dok je sa suprugom Sonjom izvodio prvi bračni ples uz pesmu ‘Piu bella cosa’ Erosa Ramacotija, proslavljeni košarkaš je bio svestan da je u njegovom naručju žena s kojom će biti do kraja života

Poznati košarkaš Milenko Tepić (30) potpisao je nedavno dva važna ugovora. Jedan za italijanski klub Nju basket brindizi, a drugi, bračni, sa svojom dugogodišnjom izabranicom Sonjom (28), koja je uzela muževljevo prezime. I dok ovih dana sumiraju utiske sa svadbe koja će se pamtiti po prelepom ambijentu i spektakularnom vatrometu, košarkaš kaže da su pripreme tekle lagano a da su njihova očekivanja nadmašena.

- Pripreme za venčanje su trajale nešto duže od tri meseca, a u njima smo Sonja i ja podjednako učestvovali. Kada spremate svadbu, ne želite da izneverite očekivanja onih koje ste pozvali, a opet, sve treba da podredite i sebi, kako biste uživali u svemu. Nailazite i na poneku prepereku poput onih da li će mladina haljina biti na vreme gotova i da li ćete zaboraviti neki korak tokom prvog plesa.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 7. avgusta!