Marija Egelja

Prava domaćica: Uživa u porodičnom domu dok brine o ružama i pomaže u spremanju rakije

Autor:

24.10.2022 18:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Marija Egelja iznenadila sve svojim baštenskim umećem



Poznata voditeljka Marija Egelja koju je publika tokom niza godine imala priliku da gleda u vremenskoj prognozi na televiziji Pink, već nekoliko meseci unazada se sprema za jednu od najvažnijih uloga u svom životu. Marija i njen suprug Aleksandar Dabić uskoro treba da postanu roditelji. Naime, voditeljka važi sa trudnicu koja ne staje, pa je tako tokom trudnoće aktivna, putujući, šetajući, ali i gostujući u emisijama. Ona je nedavno na svom Instagram profilu podelila fotografije njenog porodičnog doma i devojačke sobe, koja je naišla na pozitivne komentare na račun Marijinog izgleda, dok su pratioci mogli da vide da u njenoj sobi preovlađuje elegantan i nežan stil, čistih linija, baš kao i u porodičnom domu koji su sredili ona i njen suprug Aleksandar.

Instagram screenshot @marija.egelja

 

 

 

Pročitajte Luskuz i elegancija - Voditeljka pokazala svoj dom

 

 

Voditeljka je poznata kao neko ko voli prirodu, zelenilo, pa tako kad god imaju prilku mladi bračni par iskoristi da odu do Zlatibora, koji je rodno mesto njenog supruga. Ali, Marija je otkrila da ona i u svom porodičnom domu gaji cveće i ruže zajedno sa svojom majkom, pa je tako podelila fotografiju jesenjih ruža ciklama i nežno roze boje koje daju potpuno drugačiji izgled dvorištu, pa je tom prilikom napisala u opisu da ih je ona zajedno sa njenom majkom sadila i negovala. Osim dvorišta koje je ispunjeno cvećem i zelenilom, Marija je otkrila da ona potičle iz tradicionalne porodica, pa je tako pokazala i tatin kazan za rakiju.

Instagram screenshot @marija.egelja

 

 

Harizmatična voditeljka vitku figuru odražava šetnjama, odlascima na pijacu, ali i zdravom ishranom, pa tako podeli sa svojim pratiocima na gore pomenutoj društvenoj mreži namernice i obroke koje voli. Ona i njen suprug su medeni mesec proveli uživajući u čarima Balearskih ostrva, otkrivajući zanmenitosti Majorke, uživajući na plažama, arhitekturi i španskoj kuhinji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading