Marijana Mićić

Povratak na male ekrane: Voditeljka oduševila sve svojim izgledom

Autor:

19.10.2022 21:41

Foto:

Foto:

Izgled voditeljke Marijane Mićić oduševio sve



Poznato TV lice, glumica i voditeljka Marijana Mićič se vratila na male ekrane sa početkom nove sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Voditeljka je ponovo stala ispred kamere, pokazavši kako izgleda godinu dana nakon porođaja. Naime, Marijana se krajem prošle godinje ostvarila u najvažnijoj ulozi, postavši majka kada je na svet stigla njihova naslednica Ana. Fotografijama koje je objavila na društvenoj mreži Instagram, oduševila je svoje pratioce izgledom i vitkom figurom. U opisu fotografije je napisala: "Vratila sam se", dok su se u nastavku nizali komentari i čestitke od njenih koleginica Marije Kilibarde, Marije Egelje, Kristine Radenković, pratioca i drugih.

Instagram screenshot @micicmarijana

 

 

 

Pročitajte Prva fotografija ćerke Marijane Mićić! Upoznajte Anu, ljudi se tope od prizora

 

Koleginice su joj poželele srećan početak i povratak na male ekrane rečima: "Srećno", "Hot mammaaaa. Srećno Marice lepa", "Lepša nego ikadaaa" i drugi. Osim Marijane koja je u ulozi voditeljke, u takmičenje se vraćaju i ostali članovi žirija, među kojoma su: Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, ali će umesto Goce Tržan na mesto žirija u jednom od najpopularnijih dečijih muzičkih takmičenja, doći mlada pevačica Angelina.

Instagram screenshot @micicmarijana

 

 

Marijana je neko ko je publiku osvojio učešćem u televizijskom programu "Jednostavan život" koji se emitovao početkom 2000-ih, kada je zajedno sa koleginicom i drugaricom Anom Mihajlovski obilazila i živela u selima širom Srbije. Svojom lepotom i harizmom je osvojila gledaoce i publiku, koji su u proteklih nekoliko godina navikli da je pored glume u domaćim serijama "Ljubav i mržnja" i "Tate", gledaju i u ulozi voditeljke.

Instagram screenshot @micicmarijana

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading