Šer

Oduševila na Nedelji mode u Parizu: Sigurnim koracima u futurističkom kostimu

Autor:

29.09.2022 19:30

Foto:

Foto:

Pevačica Šer na Nedelji mode u Parizu oduševila sve prisutne



Poznata pevačica i glumica Šer oduševila je sve posetioce na Nedelji mode u Parizu kada je prošetala pistom tokom revije za modnu kuću Balmain u futurističkoj, metalik plavoj lateks kombinaciji koja se sastojala od korseta sa dubokim izrezom, uskih pantalona, rukavica i čizama na potpeticu. Ona je prošetala pistom samouvereno, snažno i hrabro, nasmejana, sa figurom devojke koja ima 30 godina, a ne dame koja je uveliko zašla u osmu deceniju života. Ona je neko ko je od svojih početaka 1964. godine bila prepoznatljiva po svom izgledu. Njena duga, crna kosa ostala je do današnjih dana njen zaštitni znak, ali je što se tiče svog scenskog performansa postavila određenu lestvicu i zadatak kako neko ko se bavi javnim poslom i nastupa na sceni treba da izgleda. Često se menjajući i transformišući kroz godine, eksmerimentišući sa bojom kose do modnih stilova.

Instagram screenshot @cher_nation

 

 

Pročitajte Letovanje u Portofinu - Nesvakidašanje letnje izdanje pevačice Šer

 

Važi za jednu od ličnosti koja je u više navrata govorila da se podvrgla estetskim zahtevima, ali i da joj je genetika takva, kao i da svoju liniju održava time što je i dalje aktivna, rečima: "Konstantno sam u treningu. Ne pijem alkohol i ne konzumiram narkotike. Ne podnosim gledanje televizije. Brinem o svom izgledu i zdravo se hranim. Nikada nisam imala problema sa kilogramima. Uvek jedem ono što želim, ali treninzima ostajem verna", rekla je jednom priliko za magazin "The Sun".

Instagram screenshot @cher_nation

 

 

Svakako da pored vežbanja kojim održava svoje telo u formi i sa mladalačkom figurom, može da zahvali i genetici, jer je pre dve godine pozirala zajedno sa njenom majkom, penzionisanom kantautorkom i bivšom manekenkom Georgijom Holt koja je u tom periodu imala 94, a poznata umetnica 74 godine, na kojoj se moglo primetiti da obe izgledaju bar 20 godina mlađe. Tom prilikom je izjavila da se podvrgla estetskim operacijama i da je iste usrećuju, nastavljajući da je glupo rugati se ljudima koji idu na plastične operacije i da ona sa njenim telom može da radi šta ona želii.

Poznata pevačica je tom prilikom izjavila: "Sređivala sam zube, operisala sam nos i grudi. Nisam do sada ni znala da postoji operacija vađenja rebara. Ali mislim da bih imala veliki ožiljak da sam to uradila, a na mojim nastupima vidite skoro celo moje telo i nema ga." Iako stručnjaci iz polja estetske hirurgije tvrde da je sređivala vrat i da redovno ide na botoks tretmane, njeni obožavaoci su jednom prilikom napisali komentar, da nije sve u botoksu, jer se vidi da poznata umetnica vodi računa o svom izgledu.

Instagram screenshot @cher_nation

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading