Mia Borisavljević

Dva slavlja u istom danu: Kad vidite mladoženju i mladin dekolte neće vam biti dobro

Autor:

12.07.2022 11:35

Foto:

Foto:

Venčanje Mie Borisavljević: duplo slavlje i sreća, osmeh i radost sa naslednicama



Venčanje Mie Borisavljević: duplo slavlje i sreća. Poznata folk pevačica je izgovorila sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru i kolegi, pevaču Bojanu Grujiću sa kojim ima dve ćerke Emu i Teu, kojoj je na dan svadbe ujedno bio i prvi rođendan. Pa, su tako srećni roditelji napravili dvostruko slavlje i na najbolji način proslavili njihovoj naslednici rođendan, a ujedno i krunisali svoju ljubav brakom.

 

Instagram screenshot @miaborisavljevic

 

 

Pročitajte "Zdravo, svete!" - Mia Borisavljević emotivnom porukom obležila dolazak novog člana porodice

 

Mlada i mladoženja su blistali od sreće, ali ono što je svakako privlačilo pažnju pored njihovih osmeha, bile su izvajane figure mladenaca. Poznati kao par koji vodi računa o svojoj ishrani, redovno vežba i trenira, ne čudi što su im toalete najvažnijeg dana stajale kao salivene. Ali, ono što je svakako neobično, to je da da se pevačica tri puta presvlačila, u crkvi je imala dugačku haljinu, boje slonove kosti sa kristalima i dubokim dekolteom. A za žurku i đuskanje opredelila se za dve maksi i mini haljine, koje su joj savršeno pristajale, otkrivajući zanosnu figuru, nakon samo godinu dana od porođaja.

Instagram screenshot @miaborisavljevic

 

Svadbi su prisustvovale mnogobrojne kolege sa javne scene, od kojih su neke i zapevale, ali su svakako bile tu kako bi uveličale slavlje i sa njima podelili sreću i radost. Pored uobičajenog dobrog provoda, Mia Borisavljević je iznenadila svog partnera, tako što je u izazovnoj odevnoj kombinaciji uz pomoć devojaka koje su plesale, odigrala koreografiju uz neprolazni Bijonsin hit “Crazy in Love”, koju su svi pozdravili aplauzom, dok je mladoženja bilo prijatno iznenađen.

Instagram screenshot @miaborisavljevic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading