Tajni plan izazvao oprečne reakcije: Šta se krije iza porođaja Kajli Džener

Autor:

07.02.2022 18:30

Foto:

Foto:

Porodila se Kajli Džener, te je na svet donela zdravog dečaka



Najmlađa milijarderka Kajli Džener nedavno se porodila, te je na svet donela zdravog dečaka, kome se najviše obradovala njena ćerka Stormi.

Iako bi ovaj period trebao da bude blažen i ispunjen srećom, njen porođaj zasenile su priče o navodnom tajnom planu. Naime, svetski mediji tvrde da je njena trudnoća, kao i prođaj urađena planski, te da je Kajli sve do detalja isplanirala.

Pročitajte Kajli Džener fotografisana potpuno naga i prekrivena krvlju

Guliver Getty Images

 

Naime, kada je pre pet godine, u devetnaestoj godini, rodila ćerku Stormi to je bio kao grom iz vedra neba. Kajli je tada rekla da je oduvek htela da rodi dete, te da je trudnoća bila planska.

Samu trudnoću je čuvala u strogoj tajnosti. Ćerku Stormi je okolo nosila kao deo aksesoara, ali svi su pričali kako je veoma posvećena mama i da uživa u roditeljstvu.

Pročitajte Kajli Džener u društvu bivšeg supruga naslednici priredila proslavu za pamćenje: Hvala ti Bože što si je poslao meni! (foto)

Guliver Getty Images

 

Porodila se Kajli Džener - tajna otkrivena

Naime, iako se posvađala sa svojim partnerom Trevisom Skotom, te činjenice da su bili razdvojeni gotovo dve godine, Kajli je inicirala pomirenje kako bi opet zatrudnela, te kako bi njena deca imala istog oca, prenose pojedini mediji.

Pošto je već rodila ćerku, ovaj put je "odlučila" da rodi dečaka. Za to je izabrala magični datum: 2.2.2022., koji je igrom "slučaja" dan pre ćerkinog rođendana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading