Ponovo nestala: Najnesrećnija princeza propušta Nacionalni dan Monaka

Autor:

19.11.2021 15:10

Foto:

Foto:

Samo deset dana nakon povratka u Monako, kneginja Šarlen ponovo nije u Monte Karlu i propušta obeležavanje važnog dana kneževine



Današnje obeležavanje Nacionalnog dana Monaka u Monte Karlu protiče bez kneginje Šarlen koja se pre samo desetak dana vratila u kneževinu iz Afrike gde je boravila nekoliko mesecima jer je morala da miruje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

Pročitaj i - Princeza Šarlen: Modna ikona (foto)

Ceremeniju, po protokolu, prati knez Albert od Monaka sa decom, blizancima Gabrijelom i Žakom, koji su mami poslali posebnu poruku: na papirima su napisali i dugo držali natpise: “Nedostaješ nam mama” i “Volimo te mama”.

Getty Images

 

Pre nekoliko dana iz kneževske palate objavljeno je saopštenje za javnost u kom je navedeno da će kneginje Šarlen nastaviti svoj oporavak u kneževini, ali joj zdravstveno stanje ne dozvoljava da prisustvuje proslavi Nacionalnog dana Monaka.

- Kneginja se trenutno oporavlja od stanja duboke opšte depresije i umora, zbog čega sa žaljenjem objavljujemo da princeza Šarlen neće prisustvovati proslavi Nacionalnog dana kneževine Monako sa svojom porodicom i narodom, ali čim joj zdravlje dozvoli vratiće se svojim dužnostima - pisao je u saopštenju koje su potpisali Šarlen i Albert.

Getty Images

 

Ipak, Šarlen je na svom instagram profilu jednom objavom pokazala da je uz svoj narod i porodicu.

Getty Images

 

Budući da su, posle njenog povratka u Monako, nastavljene spekulacije o zdravstvenom stanju kneginje i o odnosu supružnika, iz palate su pojasnili kako joj se infekcija vratila i dovela do nove operacije, pa će “njena lokacija ostati strogo poverljiva, a o zdravstvenom stanju Šarlen izvestiće pre božićnih praznika”.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading