Povratak zvezde filma "Sam u kući"

Autor:

20.12.2015 12:07

Foto:

Foto:



Kevin Mekalister, junak kultnog filma "Sam u kući", vratio se, ali ovog puta kao 35-godišnji taksista, duboko obeležen traumama iz detinjstva.

Foto: Printscreen

Glumac Makoli Kalkin ponovo je oživeo lik Kevina Mekalistera u novoj webseriji "Just Me In The House By Myself" (Sam samcijat u kući).

U prvoj epizodi pomenute serije Kalkin glumi izgubljenog vozača taksija, tačnije taksistu koji ne ume da vozi, tako da klijent mora da preuzme volan.

Radnja je smeštena u vreme božićnih praznika, pa se 35-godišnji Kevin priseća zime kada su ga kao malog roditelji ostavili samog kod kuće, što je na njega ostavilo neizbrisivu traumu.

Kada neki huligan pokuša da mu ukrade vozilo, Kevin će mu se osvetiti na sve moguće načine, baš kao što je kao dečak učinio dvojici okorelih lopova koji su pokušali da ga opljačkaju.

Autor serije je muzičar, glumac i producent Džek Dišel koji se i pojavljuje u svakoj epizodi s gostujućim zvezdama u ulozi taksiste.

Prema pisanju američke štampe, Kalkin ostvaruje zanimljivu ulogu, potvrđujući nakon brojih ličnih problema u toku proteklih decenija da nije zaboravio da glumi.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading