Zvezda je rođena: Ledi Gaga i Bredli Kuper zajedno na sceni

Autor:

13.05.2017 13:55

Foto:

Foto:



Ledi Gaga je malo kasnila pa je sela na zanimljivo dizajniranu vespu kako bi na vreme stigla na prvi dan snimanja filma ‘Zvezda je rođena’.

A u studiju ju je već čekao Bredli Kuper, koji se zagrevao sa ostatkom benda.

On igra muzičara Džeksona Mejna koji otkriva talentovanu Ejli (tumači je Ledi Gaga) i pomaže joj da postane zvezda. Međutim, tek tu nastaje zaplet...

Zanimljivo je da će Ledi Gaga u filmu igrati pod pravim imenom: Stefani Đermanota, prvi put u svojoj glumačkoj garijeri, a Kuperu će ovo biti rediteljski debi. Popularni glumac okušaće se u adaptaciji filma iz 1954. s Džudi Garland i Džejmsom Mejsonom u glavnim ulogama, u čijem su remakeu iz 1976. glumili Krist Kristoferson i Barbra Strejsend. U prvoj verziji filma iz 1937, glumili su Dženet Gejnor i Frederik Marč.

Priča je fokusirana na život velike filmske zvezde koja tamni i mlade talentovane glumice koja započinje život sa njim. On joj pomaže da postane zvezda, ali i započinju strasnu ljubavnu vezu. Ali, kada Ejlina popularnost pomrači Džeksonovu, biće mu sve teže da to prihvati.

Režiju za film iz 1954. potpisao je slavni Džordž Kjukor.

@radaronlin has confirmed that Bradley Cooper and his fiancé @irinashayk have made @ladygaga the Godmother to their new baby girl Lea. ??????

Објава коју дели #1 News Source For Lady Gaga! (@ladygagarazzi) дана 12. Мај 2017. у 4:27 PDT

Rimejk filma je trebalo da režira Klint Istvud, koji je godinama pokušavao da se dogovori s Kuperom oko uloge glavnog glumca, ali na kraju je odustao, savetujući Kuperu da se sam okuša u ulozi reditelja.

Premijera filma zakazana je za 28. septembar 2018.

Komentari. (0)

Loading